Νέος δίσκος-έκπληξη από τον Ντρέικ

Νέος δίσκος-έκπληξη από τον Ντρέικ

Ο Καναδός κυκλοφόρησε το 7ο άλμπουμ του, «Honestly, Nevermind», που ανακοίνωσε λίγες μόλις ώρες πριν

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την στιγμή που η Μπιγιονσέ μας προετοιμάζει έναν και βάλε μήνα πριν για την κυκλοφορία του νέου της, όπως όλα δείχνουν, άλμπουμ, «Renaissance», ο Ντρέικ επιστρατεύει την αντίθετη promo τακτική, που έχει τιμήσει στο παρελθόν κι η «Queen Bey» και κυκλοφορεί έναν δίσκο-έκπληξη. 

Μετά, λοιπόν, από το περσινό «Certified Lover Boy», ο Καναδός ράπερ ανακοίνωσε μόλις χθες (16/6) στο Instagram το 7ο άλμπουμ του, «Honestly, Nevermind», που έφτασε σήμερα στα ακουστικά μας, ανεβάζοντας το εξώφυλλο και γράφοντας: «Το 7ο στούντιο άλμπουμ μου “Honestly, Nevermind” βγαίνει αύριο τα μεσάνυχτα». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi)

Μπορεί από συμμετοχές, στον δίσκο να βρίσκουμε μόνο τον 21 Savage, παρ’ όλα αυτά, στην παραγωγή η λίστα είναι πλούσια: Black Coffee, Gordo, Άλεξ Λάστινγκ, Beaux Nox, Νόελ Καντάστρε, Όλβερ Ελ-Κατίμπ, αλλά και ο στενός συνεργάτης του Ντρέικ, Νόα «40» Σεμπίμπ, φιγουράρουν στα credits του «Honestly, Nevermind». 

Σχετικά με την νέα του δουλειά, ο Ντρέικ έγραψε, μεταξύ άλλων, στην σελίδα του στο Apple Music: «Άφησα την ταπεινότητά μου να γίνει μούδιασμα, αφήνοντας σε στιγμές τον χρόνο να περάσει, γνωρίζοντας πως έχω την αντοχή να τον “πιάσω” κάποια άλλη στιγμή». 

Και συνέχισε: «Δούλεψα με κάθε πνοή του σώματός μου γιατί είναι η δουλειά κι όχι ο αέρας που με κάνει να νιώθω ζωντανός. Αυτό μπορεί να είναι πραγματικά επιβλαβές αλλά η τελειομανία του μυαλού μου δεν νοιάζεται ιδιαίτερα, γιατί κανείς δεν ξέρει τι έχω στο μυαλό μου όταν πάω για ύπνο στις 9 και ξυπνάω στις 5 -εκτός κι αν το λέω στις ρίμες μου». 


Με πληροφορίες από το Pitchfork.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή