O τραγουδιστής των Stereophonics συναντά δάσκαλό του στο σούπερ μάρκετ και τον καλεί με την χορωδία του σε συναυλία τους

O τραγουδιστής των Stereophonics συναντά δάσκαλό του στο σούπερ μάρκετ και τον καλεί με την χορωδία του σε συναυλία τους

Για να παραφράσουμε και τους Pulp, «I took him to a supermarket, I don't know why, But I had to start it somewhere»

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχεδόν καμία επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ δεν αποδεικνύεται ιδιαίτερα συναρπαστική -εκτός κι αν αυτή η επίσκεψη γίνεται από τους πρωταγωνιστές του «Double Indemnity» ή τον Μάικ Τόμας και διευθυντή της χορωδίας Τσιούμπαχ. 

Σε μία, λοιπόν, επίσκεψή του στο σούπερ μάρκετ, ο άντρας έπεσε πάνω σε έναν παλιό του μαθητή, που δεν ήταν άλλος από τον Κέλι Τζόουνς και frontman των Stereophonics. 

Η τυχαία αυτή συνάντηση ανάμεσα στους παλιούς γνώριμους, δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία να πουν τα νέα τους μετά από πολλά χρόνια, αλλά, οδήγησε και σε μία επί σκηνής συνεργασία. 

Το 2021, λοιπόν, η χορωδία Τσιούμπαχ έκλεινε 100 χρόνια τραγουδιστικής πορείας, κάτι που ο Κέλι Τζόουνς σκέφτηκε πως ήταν μια καλή αφορμή για να συνεργαστεί με την μπάντα του μαζί της. 

Έτσι, η ιδέα ήταν ο Μάικ Τόμας μαζί με την χορωδία του να μοιραστούν την σκηνή με τους Stereophonics, πλάνο που λόγω της πανδημίας θα έπρεπε να περιμένει έναν χρόνο. 

Πριν δύο μήνες, ο διευθυντής της χορωδίας έλαβε ένα αίτημα από το Principality Stadium του Κάρντιφ, ώστε η χορωδία Τσιούμπαχ να εμφανιστεί για δυο βραδιές με την μπάντα και να πει τον εθνικό ύμνο της Ουαλίας. Όλα αυτά, μπροστά σε περίπου 60.000 άτομα. 

Ο Μάικ Τόμας ήταν αδύνατο να κρύψει τον ενθουσιασμό του -αλλά και το άγχος του: «Δεν κοιμήθηκα για πέντε εβδομάδες», δήλωσε χαρακτηριστικά. Φυσικά, η μεγάλη αυτή εμφάνιση για την χορωδία, ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσει εύκολα: «Το να έχεις μια τέτοια εμπειρία ως χορωδία είναι καταπληκτικό». 

Ο Ρομπ Ντέιβις, τενόρος στην χορωδία, με την σειρά του χαρακτήρισε την εμπειρία του να τραγουδάει μπροστά σε τόσο κόσμο, με την υπόλοιπη χορωδία «ηλεκτρισμένη».

«Φτάνοντας στο τελευταίο μέρος του εθνικού ύμνου, ε, αν είσαι Ουαλός και έχεις αυτό το πάθος στην καρδιά σου, δεν θα βρεις κάτι καλύτερο», σχολίασε επίσης ο χορωδός. 

Τα μέλη της χορωδίας έχουν ηλικία από 24 έως 89 ετών και αυτή ήταν η μεγαλύτερη εμφάνιση που έχει κάνει η χορωδία ποτέ στην πορεία της. 

Ο αρχηγός των Stereophonics δεν ηταν ο μόνος Τζόουνς που ανέβηκε στην σκηνή, μιας και όσους βρέθηκαν στο Principality Stadium περίμενε και μια εμφάνιση-έκπληξη από τον Τομ Τζόουνς

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stereophonics (@stereophonicsofficial)

Με πληροφορίες από το BBC. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή