Χάρι Στάιλς: Διέκοψε συναυλία για να αποτίσει φόρο τιμής σε δασκάλα του (βίντεο)

Χάρι Στάιλς: Διέκοψε συναυλία για να αποτίσει φόρο τιμής σε δασκάλα του (βίντεο)

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, ζήτησε από το πλήθος να τον βοηθήσει να εντοπίσει τη δασκάλα του από το δημοτικό που είχε ακούσει πως θα βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Χάρι Στάιλς πραγματοποίησε πρόσφατα συναυλία στο Μάντσεστερ και επιφύλλασε μια έκπληξη όχι μόνο για το κοινό που παρευρέθηκε, αλλά και για ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, ζήτησε από το πλήθος να τον βοηθήσει να εντοπίσει τη δασκάλα του από το δημοτικό που είχε ακούσει πως θα βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό. 

«Θα ήθελα να προσπαθήσω να βρω κάποια στο κοινό» είπε ο Βρετανός τραγουδιστής – τραγουδοποιός. «Λοιπόν, θα κάνουμε πολύ ησυχία και θα δω αν μπορώ να εντοπίσω αυτό το άτομο, αν δεν σας πειράζει να με βοηθήσετε. Η πρώτη μου δασκάλα στο σχολείο είναι εδώ απόψε», συνέχισε. «Την λένε κυρία Βέρνον και πιστεύω ότι είναι κάπου ανάμεσά σας. Θα προσπαθήσουμε να τη βρούμε. Αν η κα Βέρνον είναι εδώ…είστε εδώ;» τόνισε.

Ο Στάιλς τελικά την εντόπισε και φώναξε: «Κυρία Βέρνον!» προτού πέσει στα γόνατα χαμογελώντας. «Πώς είστε; Άκουσα ότι αποσύρεστε. Θα ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια που με διαμόρφωσαν. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σημαίνει πολλά για μένα που είστε εδώ απόψε».

Ο Στάιλς ευχαρίστησε στη συνέχεια όλους τους «υπέροχους» δασκάλους του από το δημοτικό σχολείο Ερμιτάζ στο Χολμς Τσάπελ του Τσέσαϊρ προτού αφιερώσει ένα τραγούδι σε όλους τους δασκάλους του, «από τα βάθη της καρδιάς του».

Σε δηλώσεις της στο BBC Radio Manchester, η Ανν Βέρνον είπε: «Ως δασκάλα θυμάσαι όλα τα παιδιά στα οποία έχεις διδάξει, όλα είναι καταπληκτικά με τον δικό τους τρόπο. Ο Χάρι προφανώς έχει προχωρήσει σε μεγάλα πράγματα – όλοι στο Ερμιτάζ είναι τόσο, τόσο περήφανοι για αυτόν».

Ανέφερε επίσης ήταν «απόλαυση» να διδάσκει στον Στάιλς προσθέτοντας: «Είχε μια αναιδή λάμψη στο μάτι του, ήταν πειραχτήρι μερικές φορές, αλλά ήταν ένας χαρακτήρας, που σίγουρα όλοι τον θυμόμαστε».

«…Είναι πολύ συγκινητικό, με συγκίνησε πολύ που μίλησε για όλους τους δασκάλους. Είναι απίστευτο αυτό που έχει κάνει και το γεγονός ότι μου έστειλε αυτό το μήνυμα χθες το βράδυ, καθώς συνταξιοδοτούμαι, σημαίνει τόσα πολλά» συμπλήρωσε.

Σε βίντεο που καταγράφηκε από παρευρισκόμενο στη συναυλία αναρτήθηκε στο TikTok και αναπαρήγαγε το CBS News, φαίνεται ο Στάιλς να είναι πάνω στη σκηνή, να διακόπτει την ερμηνεία του για να ζητήσει μια χάρη από το κοινό. 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Billboard 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή