Η Μπιγιονσέ κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι από το νέο της άλμπουμ «Rennaisance»

Η Μπιγιονσέ κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι από το νέο της άλμπουμ «Rennaisance»

Το «Break My Soul» θα κυκλοφορήσει τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουνίου στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα χορευτικό τραγούδι με θέμα το θερινό ηλιοστάσιο, που προορίζεται να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας εποχής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπιγιονσέ αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι «Break My Soul» τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουνίου (7 το πρωί της 21ης Ιουνίου ώρα Ελλάδος). 

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου άλλαξε το σύντομο βιογραφικό – περιγραφή σε «6. Break My Soul μεσάνυχτα Ανατολική Ζώνη Ώρας». Αυτό θα είναι και το πρώτο σίνγκλ μέσα από το καινούργιο της άλμπουμ «Rennaisance», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου 2022.  

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Pitchfork, το «Break My Soul» καταφθάνει σκόπιμα στην αρχή του θερινού ηλιοστασίου. Πρόκειται για ένα χορευτικό τραγούδι με θέμα το θερινό ηλιοστάσιο, που προορίζεται να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας εποχής. 

Το «Break My Soul» έρχεται δύο χρόνια μετά το σινγκλ «Black Parade», το οποίο κυκλοφόρησε στις 19 Ιουνίου του 2020, στο Juneteenth. Το κομμάτι συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ «The Lion King: The Gift (Deluxe Edition)» και επίσης της χάρισε το βραβείο Γκράμι στην κατηγορία Καλύτερη R&B Ερμηνεία, το 2021. Με αυτό το βραβείο, η Μπιγιονσέ έγινε η γυναίκα καλλιτέχνις με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία των Γκράμι. 

Το «Renaissance» είναι το πρώτο σόλο στούντιο άλμπουμ της τραγουδίστριας από το τον Απρίλιο του 2016 και το «Lemonade». 

Με πληροφορίες από το Pitchfork

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή