«My Life As A Rolling Stone»: 60 χρόνια Rolling Stones σε μια σειρά ντοκιμαντέρ

«My Life As A Rolling Stone»: 60 χρόνια Rolling Stones σε μια σειρά ντοκιμαντέρ

Η μπάντα-φαινόμενο σβήνει 60 κεράκια με ένα τετραμερές ντοκιμαντέρ, με κάθε επεισόδιο αφιερωμένο σε ένα από τα πυρηνικά του μέλη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο φαινόμενο μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τους Rolling Stones, μια μπάντα που για αισίως 60 δεκαετίες κάθονται στον θρόνο του ροκ και έχουν γίνει συνώνυμό του. 

Τώρα που η μπάντα συμπληρώνει τις 6 δεκαετίες ενεργού δράσης, ετοιμάζεται να αφηγηθεί ξανά την ιστορία του με έναν διαφορετικό τρόπο. 

Μία μίνι σειρά ντοκιμαντέρ, λοιπόν, ετοιμάζεται να «βγει στον αέρα» από το Epix στις 7 Αυγούστου και το όνομα αυτής «My Life As A Rolling Stone».

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του, το ντοκιμαντέρ θα χωρίζεται σε 4 μέρη, καθένα από τα οποία θα επικεντρώνεται σε ένα από τα 4 πυρηνικά μέλη των Rolling Stones, δηλαδή, τον Μικ Τζάγκερ, τον Κιθ Ρίτσαρντς, τον Ρόνι Γουντ και τον Τσάρλι Γουότς, που πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Την σκηνοθεσία της σειράς θα αναλάβουν οι Όλιβερ Μάρεϊ και Κλερ Τέιβερνορ, που έχουν εμπλακεί ξανά στο παρελθόν με πρότζεκτ που αφορούσαν τους Rolling Stones. Ο πρώτος ανέλαβε το ντοκιμαντέρ «The Quiet One» του 2019 για τον πρώην μπασίστα της μπάντας, Μπιλ Γουίμαν, ενώ, η δεύτερη, το 2010 ανέλαβε ένα ειδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για τον Κιθ Ρίτσαρντς, με αφορμή την κυκλοφορία τότε της αυτοβιογραφίας του, «Life». 

Πριν από ακριβώς μία δεκαετία, οι Rolling Stones γιόρτασαν μισό αιώνα ζωής και πάλι με ένα ντοκιμαντέρ, το «Crossfire Hurricane», σε σκηνοθεσία του Μπρετ Μόργκεν. 

Με πληροφορίες από το Rolling Stone. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή