Σωσία χρησιμοποίησε η Μπίλι Άιλις στην εμφάνισή της στο Coachella

Σωσία χρησιμοποίησε η Μπίλι Άιλις στην εμφάνισή της στο Coachella

Όσοι πίστευαν πως στην εισαγωγή του σόου της είδαν στην σκηνή την ίδια την μουσικό, θα πρέπει να ξανακοιτάξουν προσεκτικά

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλοι μιλούν ακόμη για την σαρωτική εμφάνιση της Μπίλι Άιλις προ ολίγων ημερών στο Glastonbury -με την οποία, μάλιστα, έγραψε ιστορία, μιας και στα 20 της χρόνια έγινε η νεότερη headliner που έχει φιλοξενήσει ποτέ το φεστιβάλ. 

Λίγο καιρό πριν από αυτό, η ποπ σταρ εμφανίστηκε σε ένα άλλο μεγάλο φεστιβάλ, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, που δεν ήταν άλλο από το Coachella. 

Άλλη μια εμφάνιση που έκανε κοινό και Τύπο να παραμιλάνε με το κορίτσι-φαινόμενο της Gen Z, αλλά και μια εμφάνιση η οποία, όπως αποκάλυψε τελικά η ίδια η Άιλις, έκρυβε και ένα μυστικό. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, στο The Matt Wilkinson Show, η 20χρονη μουσικός αποκάλυψε πως στην έναρξη του σετ της στο καλιφορνέζικο φεστιβάλ στην σκηνή δεν ήταν η ίδια αλλά…μια σωσίας της. 

Συγκεκριμένα, η Μπίλι Άιλις είπε πως: «Στο ξεκίνημα στο Coachella, είχα μια σωσία, ήταν μία από τις χορεύτριές μου για το σόου».

Όπως εξήγησε η τραγουδίστρια, «Την έβαλα στο πίσω μέρος της σκηνής και στεκόταν εκεί όσο τα φώτα αναβόσβηναν και όλοι νόμιζαν πως είμαι εγώ. Κανείς δεν γνώριζε ότι δεν ήμουν, πραγματικά κανείς. Κι όσο ήταν εκεί, έβαλα ένα μεγάλο μαύρο παλτό, μπλουζάκι, φούτερ και γυαλιά». 

Η σωσίας, λοιπόν, της Άιλις, φόρεσε ένα outfit με το οποίο είχε ξαναεμφανιστεί στην σκηνή η Άιλις, μαύρη, περούκα, μάσκα και γυαλιά, «ξεγελώντας» ένα ολόκληρο πλήθος για λίγα λεπτά. 

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, δύσκολα θα υπέθετε κανείς πως στην σκηνή στην αρχή του βίντεο δεν βρίσκεται η ίδια η Μπίλι Άιλις:

Με πληροφορίες από την Huffington Post. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή