Στο νέο του κομμάτι, ο Ντάνι Έλφμαν έχει παρέα του τον Ίγκι Ποπ

Στο νέο του κομμάτι, ο Ντάνι Έλφμαν έχει παρέα του τον Ίγκι Ποπ

Ακούστε την νέα εκδοχή του «Kick Me»

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέρυσι, ο Ντάνι Έλφμαν επέστρεψε με μία σόλο δισκογραφική δουλειά μετά από 37 ολόκληρα χρόνια -στο μεταξύ, δεν έκατσε άπραγος, αλλά μας χάρισε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά soundtracks που ακούσαμε στην μεγάλη αλλά και την μικρή οθόνη. 

Μετά, λοιπόν, από το περσινό «Big Mess», ο μουσικός έχει προ των πυλών και μια νέα δισκογραφική κυκλοφορία με remix εκδοχές των κομματιών του προκάτοχου που θα λέγεται «Bigger. Messier.».

Το remix άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου, όμως ως τότε, ο Έλφμαν ζεσταίνει το κοινό με κάποια δείγματα από αυτό. 

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός μουσικός έδωσε τώρα στην δημοσιότητα μία νέα εκδοχή του κομματιού «Kick Me», στο οποίο συμμετέχει ο Ίγκι Ποπ (τον οποίο σύντομα θα δούμε και στα μέρη μας).

Στον δίσκο θα ακούσουμε επίσης τον Τρεντ Ρέζνορ, τον Squarepusher, αλλά και τον Ζακ Χιλ. 

Για την κυκλοφορία ο Ντάνι Έλφμαν σχολίασε: «Αυτός ο δίσκος έγινε η χαρά του πειραματισμού και εγκατέλειψα τον έλεγχο της ίδιας μου της δουλειάς με έναν τρόπο που δεν το έχω ξανακάνει ποτέ». 

Μέχρι να φτάσει στα ακουστικά μας, μπορείτε να ακούσετε το «Kick Me» παρακάτω:

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή