To «Master of Puppets» ακούγεται στο «Stranger Things» και οι Metallica δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους

To «Master of Puppets» ακούγεται στο «Stranger Things» και οι Metallica δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους

Άραγε, θα ζήσουν κι αυτοί θεαματικές δόξες σαν την Κέιτ Μπους;

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχει σταματήσει να σπάει ρεκόρ η Κέιτ Μπους από όταν το κομμάτι της «Running Up That Hill» του 1985 ακούστηκε σε επεισόδιο του 4ου κύκλου του «Stranger Things» και απέκτησε με εντυπωσιακό τρόπο μία δεύτερη ζωή. 

Στο φινάλε της 4ης σεζόν ένα ακόμα κομμάτι από την δεκαετία του ‘80, το «Master of Puppets» των Metallica ακούγεται στην σειρά. Για την ακρίβεια, το κομμάτι ακούγεται από τον ήρωα Έντι Μάνσον που αρχίζει να το παίζει στην ηλεκτρική κιθάρα για να τραβήξει την προσοχή κάποιων δαιμονικών νυχτερίδων, κατά την προσπάθεια της παρέας να αντικρούσει το Vecna. 

Περιμένουμε να δούμε αν το τραγούδι από τον ομώνυμο δίσκο του 1986 θα διαγράψει μια εξίσου θεαματική πορεία σαν αυτή του «Running Up That Hill» -για την ώρα είναι το νο. 2 κομμάτι στο Apple Store, πίσω από το κομμάτι της Κέιτ Μπους. 

Πάντως, οι ίδιοι οι Metallica δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Metallica (@metallica)

Συγκεκριμένα, η μπάντα, σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε, μεταξύ άλλων: «Ο τρόπος που οι αδελφοί Ντάφερ ενσωματώνουν μουσική στο “Stranger Things” ήταν πάντα σε άλλο επίπεδο, επομένως, ήμασταν παραπάνω από ενθουσιασμένοι που όχι μόνο το “Master of Puppets” ακούστηκε στην σειρά, αλλά αυτό έγινε σε μία καθοριστική στιγμή που χτίστηκε γύρω του. Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα και μας συνεπήρε». 

Και η συμβολή των Metallica, τρόπον τινά, δεν σταματάει εδώ, μιας και όπως αποκάλυψε ο μπασίστας της μπάντας, Ρόμπερτ Τρουίλο, το ριφ του «Master of Puppets» όπως ακούγεται στην σειρά προέρχεται από τον γιο του, Τάι Τρουίλο. 

Ο μουσικός έγραψε κιόλας στο Instagram: «Αυτό είναι το αγόρι μου! Είμαι περήφανος για σένα, Τάι!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Trujillo (@robtrujillo)

Με πληροφορίες από το Deadline.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή