Coldplay: Στο νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Biutyful», πρωταγωνιστούν μαριονέτες

Coldplay: Στο νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Biutyful», πρωταγωνιστούν μαριονέτες

Η ιστορία του βίντεο ακολουθεί την καριέρα μιας μπάντας από εξωγήινους που ονομάζονται «Weirdos»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Coldplay κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο για το τραγούδι «Biutyful» το οποίο περιλαμβάνεται στο ένατο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο «Music of the Spheres».

Στο κλιπ, πρωταγωνιστές είναι μαριονέτες από το αμερικανικό τηλεπαιχνίδι – ριάλιτι εκπομπή του Τζιμ Χένσον, «Creature Shop». Η ιστορία του βίντεο ακολουθεί την καριέρα μιας μπάντας από εξωγήινους που ονομάζονται «Weirdos». Το φιλμ σκηνοθέτησε ο Ματ Γουάιτκρος ενώ νωρίτερα οι Coldplay με επικεφαλής τον Κρις Μάρτιν, ερμήνευσαν το «Biutyful» μαζί με τους Weirdos στην εκπομπή The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

Αυτή τη χρονική περίοδο, οι Coldplay βρίσκονται στην Ευρώπη για συναυλίες ως μέρος της παγκόσμιας περιοδείας τους για να παρουσιάσουν τον δίσκο «Music of the Spheres». Μετά την άρνηση να πραγματοποιήσουν περιοδεία για το LP «Everyday Life» για περιβαλλοντικούς λόγους, υποσχέθηκαν να μειώσουν τις εκπομπές ρυπών κατά 50% και να τροφοδοτήσουν κάθε συναυλία αποκλειστικά με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Με πληροφορίες από το Pitchfork 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή