Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ γυρίζει το πρώτο του βίντεο κλιπ με ένα κινητό

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ γυρίζει το πρώτο του βίντεο κλιπ με ένα κινητό

Μετά από τόσες ταινίες, ο Αμερικανός σκηνοθέτης ανέλαβε την σκηνοθεσία του βίντεο για το «Cannibal» του Μάρκους Μάμφορντ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι λίγοι οι κινηματογραφικοί σκηνοθέτες που έχουν διαγράψει μια παράλληλη πορεία στην σκηνοθεσία μουσικών βίντεο κλιπ. Σε αντίθεση, όμως, με τον Τζόναθαν Ντέμι Ή τον Ντέιβιντ Φίντσερ, για παράδειγμα, που εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δεν ανήκε ποτέ σε αυτούς τους σκηνοθέτες. Ως τώρα. 

Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός σκηνοθέτης ανέλαβε την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ για το νέο κομμάτι «Cannibal» του Μάρκους Μάμφορντ, δηλαδή του τραγουδιστή των Mumford & Sons. 

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Μάμφορντ, το βίντεο γυρίστηκε στις 3 Ιουλίου στο γυμναστήριο ενός λυκείου στην Νέα Υόρκη και μάλιστα, γυρίστηκε όλο με μία λήψη, με ένα κινητό. 

Στο βίντεο κλιπ συμμετέχει και η σύζυγος του Σπίλμπεργκ, Κέιτ Κάπσοου, που αναλαμβάνει και την παραγωγή αλλά και την καλλιτεχνική διεύθυνση, ενώ, στα credits του βίντεο βρίσκουμε και την Κάρεϊ Μάλιγκαν και σύζυγο του Μάρκους Μάμφορντ ως «πελάτισσα».

Το «Cannibal» αποτελεί single-προπομπό της επερχόμενης σόλο δουλειάς του Μάμφορντ, που θα έχει τίτλο «(Self Titled)» και θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου. 

Παίρνετε μια πρώτη γεύση, δια χειρός Στίβεν Σπίλμπεργκ, παρακάτω:

Με πληροφορίες από το CNN. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή