Ετοιμάζει η Μπίλι Άιλις τον επόμενο δίσκο της;

Ετοιμάζει η Μπίλι Άιλις τον επόμενο δίσκο της;

Πάντως, η μουσικός ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από το στούντιο, πάντα μαζί με τον αδερφό της Φινέας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από όταν η Μπίλι Άιλις κυκλοφόρησε τον δεύτερο και πολυαναμενόμενο δίσκο της, «Happier Than Ever», κι από ό,τι φαίνεται, είναι ήδη έτοιμη για το επόμενο δισκογραφικό βήμα της. 

Λίγες μέρες αφού ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της, η Άιλις δεν δείχνει να θέλει να χάσει χρόνο και μάλλον ξεκινάει ήδη να δουλεύει τον τρίτο δίσκο της, όπως άφησε να εννοηθεί η ίδια από μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Σε αυτήν, την βλέπουμε στο home στούντιό της, μαζί, φυσικά, με τον αδερφό της Φινέας, μιας και υπογράφουν μαζί την μουσική της. 

Άλλωστε, νωρίτερα μέσα στην χρονιά, σε συνέντευξή της στο Billboard, η Μπίλι Άιλις είχε πει πως θα ήθελε να κυκλοφορήσει νέο δίσκο μέσα στο 2023. Είχε πει συγκεκριμένα: «Θέλω να συνεχίσω να απολαμβάνω την μουσική που φτιάχνουμε. Γι’ αυτό νομίζω πως είμαι λίγο αναβλητική όταν έχει να κάνει με δουλειά, ειδικά σε περιόδους που είμαστε πολυάσχολοι. Θεωρητικά, θέλω να κάνω ένα τραγούδι και να βγάλω έναν δίσκο την επόμενη χρονιά». 

Στο μεταξύ, πρόσφατα η Άιλις τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στην εμφάνισή της στο Glastonbury, με την οποία έγινε, μάλιστα, στα 20 της χρόνια, η νεότερη headliner που έχει ανέβει ποτέ στην σκηνή του φεστιβάλ. 

Μένει να δούμε, αν η Άιλις και ο Φινέας έπιασαν ήδη δουλειά για τo επόμενo άλμπουμ της και πότε θα το ακούσουμε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή