Η Νέλι Φουρτάδο ξανά στη σκηνή – Η ερμηνεία της σε συναυλία του Drake (video)

Η Νέλι Φουρτάδο ξανά στη σκηνή – Η ερμηνεία της σε συναυλία του Drake (video)

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση σε σκηνή, η Νέλι Φουρτάδο παρουσιάστηκε στη συναυλία του Drake στο Τορόντο με το κοινό να χειροκροτά ενθουσιασμένο την Καναδή τραγουδίστρια/τραγουδοποιό

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στα μουσικά δρώμενα, η Νέλι Φουρτάδο παρουσιάστηκε επί σκηνής στη συναυλία του Drake στο Τορόντο με το κοινό να χειροκροτά ενθουσιασμένο την Καναδή τραγουδίστρια/τραγουδοποιό. 

Κατά τη διάρκεια του σόου, ο Drake κάλεσε τη Φουρτάδο για να ερμηνεύσουν μαζί τις μεγάλες επιτυχίες της δεύτερης, «I’m Like a Bird» και «Promiscuous». «Μου αρέσει να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους με σωστό τρόπο. Επειδή μόνο έτσι μπορεί να βγει από το σπίτι αυτός που θα έρθει τώρα», είπε λίγο πριν την εμφάνιση της τραγουδίστριας. «Δεν με ενδιαφέρει πόσο δυνατά τραγουδήσατε απόψε, τώρα θέλω να τραγουδήσετε ακόμα περισσότερο. Η μουσική του ανθρώπου που θα ανέβει στη σκηνή, άλλαξε τη ζωή μου τόσο πολύ. Την αγαπώ με όλη μου την καρδιά οπότε όταν θα ανέβει στη σκηνή, δείξτε της την αγάπη σας». 

Ο δημοφιλής ράπερ και ηθοποιός ξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη μια σειρά από συναυλίες στο Τορόντο με τίτλο October World Weekend προσφέρωντας στους παρευρισκόμενους μια μοναδική μουσική εμπειρία. 

Με πληροφορίες από το Pitchfork

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή