«Boy», οι Killers έχουν νέο τραγούδι

«Boy», οι Killers έχουν νέο τραγούδι

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας από το Λας Βέγκας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία δουλειά που ακούσαμε από τους Killers ήταν το περσινό «Pressure Machine», όμως, τώρα, η μπάντα από το Λας Βέγκας κυκλοφορεί ένα κομμάτι που γράφτηκε ήδη πριν τον τελευταίο της δίσκο. 

Το «Boy», όπως λέγεται το νέο αυτό τραγούδι, προηγήθηκε, λοιπόν, της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς των Killers και έδωσε κιόλας έμπνευση για αυτήν. 

Το κομμάτι ακούστηκε πρώτη φορά μπροστά σε κοινό τον Ιούλιο, στην εμφάνιση της μπάντας στο Mad Cool Festival στην Μαδρίτη. 

Ο Μπράντον Φλάουερς και frontman της μπάντας δήλωσε για το «Boy»: «Αυτό ήταν το πρώτο κομμάτι που γράψαμε μετά την ακύρωση της περιοδείας για το “Imploding the Mirage” λόγω της πανδημίας. Είχα επιστρέψει πρόσφατα στην Γιούτα και είχα αρχίσει να πηγαίνω στο Νέφι όπου μεγάλωσα. Συνειδητοποίησα ότι το μέρος που ήθελα τόσο απεγνωσμένα να αποφύγω στα 16 μου, τώρα ήταν ένα μέρος στο οποίο δεν μπορούσα να σταματήσω να επιστρέφω. Έχω έναν γιο που κοντεύει την ηλικία που είχα τότε. Με το “Boy” ήθελα να προσπαθήσω να επικοινωνήσω και να πω στον εαυτό μου -και τους γιους μου- να μην σκέφτονται υπερβολικά πολύ. Και να δουν τα “λευκά βέλη” στην ζωή τους. Για μένα τώρα, λευκά βέλη είναι η σύζυγός μου, τα παιδιά μου, τα τραγούδια μου και η σκηνή».

Ακούτε το «Boy» των Killers παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Pitchfork.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή