Μια πρώτη γεύση από την συνεργασία των Έλτον Τζον και Μπρίτνεϊ Σπίαρς για όλους τους επίδοξους «tiny dancers»

Μια πρώτη γεύση από την συνεργασία των Έλτον Τζον και Μπρίτνεϊ Σπίαρς για όλους τους επίδοξους «tiny dancers»

Ο Έλτον Τζον έκανε μια ανεπίσημη πρεμιέρα του «Hold Me Closer» σε εστιατόριο στις Κάννες, λίγα 24ωρα πριν την κυκλοφορία του κομματιού

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέρυσι ακούσαμε τον Έλτον Τζον μαζί με μία από τις πιο δημοφιλείς ποπ σταρ των καιρών μας, την Dua Lipa, στο «Cold Heart», ένα ντουέτο τους στο οποίο κανείς θα αναγνωρίσει μέρη από κλασικά κομμάτια του Τζον, όπως το «Rocket Man», το «Sacrifice» και το «Kiss the Bride». Για την ακρίβεια, ακόμα ακούμε το κομμάτι, μιας και έγινε μεγάλη επιτυχία, με διόλου ευκαταφρόνητο airplay που συνεχίζει αμείωτα. 

Μάλλον το ίδιο ευελπιστεί ο Έλτον Τζον να συμβεί με ένα ακόμα ντουέτο που έχει προ των πυλών, αυτή την φορά με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. 

Το πολυαναμενόμενο κομμάτι θα έχει τίτλο «Hold Me Closer» και θα αποτελεί ένα mashup των κομματιών «Tiny Dancer» (όπως μαρτυρά και ο τίτλος του) και «The One». 

Για την επίσημη κυκλοφορία του «Hold Me Closer» μπορεί να μένουν ακόμα δύο μέρες (βγαίνει την Παρασκευή 26/8), πάντως, ο Έλτον Τζον φρόντισε να δώσει μία μικρή γεύση από αυτό σε εστιατόρια στις Κάννες όπου και βρέθηκε. 

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο Βρετανός μουσικός στα social media, βλέπουμε τον dj του εστιατορίου να βάζει το κομμάτι και τον Έλτον Τζον να τραγουδάει ζωντανά από πάνω. 

Παρεμπιπτόντως, το «Hold Me Closer» θα είναι το πρώτο νέο μουσικό δείγμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το 2016, αλλά και το πρώτο μετά την απαλλαγή της από την κηδεμονία του πατέρα της, Τζέιμς Σπίαρς. 

Μέχρι την Παρασκευή, οι επίδοξοι «tiny dancers» ακούτε το «Hold Me Closer» παρακάτω:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elton John (@eltonjohn)

Με πληροφορίες από το BBC. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή