Δάσκαλος φωνητικής γίνεται viral στο TikTok αφού η Μπίλι Άιλις τραγούδησε πάνω σε βίντεό του

Δάσκαλος φωνητικής γίνεται viral στο TikTok αφού η Μπίλι Άιλις τραγούδησε πάνω σε βίντεό του

Και έφτασε εν μια νυκτί τους 163.000 followers στο TikTok

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από ό,τι φαίνεται, ό,τι αγγίζει η Μπίλι Άιλις γίνεται χρυσός. Κάτι τέτοιο συνέβη κι όταν η 20χρονη ποπ σταρ πριν λίγο καιρό ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο τραγουδούσε το κομμάτι της «Listen Before I Go» πάνω σε ένα tutorial βίντεο του Σέρινταν Κόλντστριμ, ενός δασκάλου φωνητικής από το Μπακινγχαμπσάιρ.

Ο Κόλντστριμ, όπως ήταν αναμενόμενο, ενθουσιάστηκε που μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ του πλανήτη χρησιμοποίησε το δικό του βίντεο, δηλώνοντας για την ακρίβεια «άναυδος». 

Σχολίασε ακόμα πως «ήταν φοβερό και το βρήκα όλο πολύ συγκινητικό, με έκανε να δακρύσω αρκετές φορές». Ο δάσκαλος φωνητικής δεν έκρυψε, επίσης, ικανοποιημένος που η τραγουδίστρια ακολούθησε σωστά τις οδηγίες του στο βίντεο.

Πάντως, ο Βρετανός δάσκαλος φωνητικής δεν ήταν ο μόνος που ενθουσιάστηκε, όπως αποδείχθηκε. Μετά την δημοσίευση της Άιλις, ο Σέρινταν Κόλντστριμ είδε τον λογαριασμό του στο TikTok να φτάνει τους 163.000 followers, ενώ, το βίντεο με τις φωνητικές οδηγίες για το «Listen Before I Go» έχει συγκεντρώσει 32 εκατομμύρια views και 6.5 εκατομμύρια likes. 

Καθόλου άσχημα…

Με πληροφορίες από το BBC.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή