Μπγιορκ: Ακούστε το νέο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ «Fossora» (βίντεο)

Μπγιορκ: Ακούστε το νέο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ «Fossora» (βίντεο)

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Atopos», που περιλαμβάνεται στη νέα δισκογραφική δουλειά, η Μπγιορκ αποκαλύπτει στο δεύτερο σίνγκλ τον δικό της «ορισμό της αγάπης» υπό τη μορφή μουσικής

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπγιορκ επιστρέφει στη μουσική σκηνή με το νέο της άλμπουμ «Fossora» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022

Η δημοφιλής μουσικός και τραγουδίστρια από την Ισλανδία έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο σίνγκλ, το «Ovule» ως preview του επερχόμενου, δέκατου δίσκου. 

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Atopos», που περιλαμβάνεται στη νέα δισκογραφική δουλειά, η Μπγιορκ αποκαλύπτει στο δεύτερο σίνγκλ τον δικό της «ορισμό της αγάπης» υπό τη μορφή μουσικής. 

Ανακοινώνοντας το «Ovule» σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μπγιορκ έγραψε: «Πρόκειται για έναν διαλογισμό για εμάς τους εραστές που περπατούν σε αυτόν τον κόσμο και φαντάζομαι δύο σφαίρες ή δορυφόρους να μας ακολουθούν. Ο ένας που βρίσκεται πάνω μας, εκπροσωπεί την ιδανική αγάπη, ο άλλος που βρίσκεται από κάτω εκπροσωπεί τις σκιές της αγάπης κι εμείς περπατούμε στην τρίτη σφαίρα αληθινής αγάπης, όπου υπάρχει η καθημερινή αγάπη, της ρουτίνας».

Μπγιορκ: Ακούστε το νέο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ «Fossora» (βίντεο)-1

Μαζί με το σίνγκλ, βρίσκεται διαθέσιμο και το επίσημο βίντεο. 

Με πληροφορίες από το NME 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή