Release Athens 2023: Οι Nightwish έρχονται στις 7 Ιουνίου στην πλατεία Νερού

Release Athens 2023: Οι Nightwish έρχονται στις 7 Ιουνίου στην πλατεία Νερού

Η προπώληση ξεκίνησε προς 45€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Nightwish έρχονται αυτό το καλοκαίρι για μια συναυλία στην Αθήνα. Το μουσικό φεστιβάλ Release Athens υποδέχεται το βραβευμένο Φινλανδικό συγκρότημα συμφωνικής metal την Τετάρτη 7 Ιουνίου του 2023, στην Πλατεία Νερού

Ο δημιουργός της μπάντας Τουόμας Χολοπάινεν και τα υπόλοιπα μέλη, θα παρουσιάσουν ένα σετ τραγουδιών από την καριέρα τους που ξεκίνησε το 1996 στην πόλη Κίτεε. 

Η μπάντα θεωρείται μια από τις κυριότερες δημιουργούς του είδους της συμφωνικής metal, στο οποίο εντάσσονται κι άλλα συγκροτήματα όμως οι Epica, After Forever και Visions of Atlantis. Εκτός από τα CD singles, το EP και τα DVDs, οι Nightwish έχουν κυκλοφορήσει 9 στούντιο άλμπουμ και 6 live αλμπουμ. Η μουσική τους έχει περιγραφεί ως «κινηματογραφική, “βαριά”, με τα πλήκτρα και τα έγχορδα να δημιουργούν μια γκόθικ ατμόσφαιρα». Επιπλέον, είναι γνωστοί για το είδος των power metal, folk metal και gothic metal που έχουν τα τραγούδια τους. Η μουσική τους προσέγγιση είναι επική, θεατρική και οπερατική. 

Οι Nightwish είναι το τρίτο συγκρότημα της Φινλανδίας με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων (περίπου 900,000 αντίτυπα). Επιπλέον, το γκρουπ είναι το πιο διάσημο της χώρας του σε παγκόσμιο επιπεδο πουλώντας περισσότερους από 9 εκατομμύρια δίσκους και λαμβάνοντας πάνω από 60 χρυσά και πλατινένια βραβεία, έχοντας κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ που ανέβηκαν στην κορυφή των τσαρτ και 13 σίνγκλ που κατέκτησαν την πρώτη θέση. Στις 26 Οκτωβρίου του 2018, εντάχθηκαν στο φινλανδικό Music Hall of Fame. 

Η προπώληση ξεκίνησε προς 45€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμο το διήμερο εισιτήριο με σημαντική έκπτωση:

Nightwish & more tba (7/6/23, Πλατεία Νερού) + Helloween & more tba (17/6/23, Πλατεία Νερού) προς 80€ (κέρδος 10€). Περιορισμένα VIP εισιτήρια προς 120€ με ειδικές παροχές. Περισσότερες πληροφορίες στο releaseathens.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή