Οι Guns N’ Roses έρχονται στις 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο

Οι Guns N’ Roses έρχονται στις 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο

Η γενική προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 10:00

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Guns N’ Roses έρχονται στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2023. Συγκεκριμένα, το εμβληματικό αμερικανικό συγκρότημα της ροκ θα δώσει συναυλία το Σάββατο 22 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο

Το απόγευμα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος), οι Guns N’ Roses δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βίντεο που προμηνύει την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία τους. «Καλωσήρθατε σε ακόμα μια επική περιοδεία γύρω από την υδρόγειο – ετοιμαστείτε για την Παγκόσμια Περιοδεία GN’R 2023. Προμηθευτείτε εισιτήρια από αυτή την Παρασκευή», γράφει η λεζάντα του βίντεο. Μάλιστα, η Αθήνα θα αποτελέσει τον τελικό τους ευρωπαϊκό προορισμό. 

Το συγκρότημα θα συνεχίσει προς τη Βόρεια Αμερική, με αφετηρία το Medavie Blue Cross Stadium του Moncton, NB το Σάββατο 5 Αυγούστου και θα επισκεφτεί συναυλιακούς χώρους, όπως το Fenway Park – Boston, MA στις 21 Αυγούστου και το Wrigley Field – Chicago, IL στις 24 Αυγούστου. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στο BC Place – Vancouver, BC στις 14 Οκτωβρίου.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα ξεκινώντας με την προπώληση του Nightrain Fan Club του συγκροτήματος την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 10:00 από την ticketmaster.gr. Η γενική προπώληση για όλες τις ημερομηνίες θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 10:00, στο gunsnroses.com και ticketmaster.gr. Οι θαυμαστές μπορούν να προμηθευτούν VIP Πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν premium εισιτήρια, VIP πρόσβαση στα μπαρ κατά τη διάρκεια του σόου, αποκλειστικό Guns N’ Roses VIP merchandise κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το vipnation.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή