Σπουδαίες ερμηνείες από σολίστ της Λυρικής Σκηνής στο Ασυλο Ανιάτων

Σπουδαίες ερμηνείες από σολίστ της Λυρικής Σκηνής στο Ασυλο Ανιάτων

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μέτζο σοπράνο Λυδία Αγγελοπούλου, οι τενόροι Αντώνης Κορωναίος και Σταμάτης Μπερής και η μαέστρος και σοπράνο Νατάσα Αγγελοπούλου ερμήνευσαν στον χώρο της εργασιοθεραπείας ενώπιον πολλών ασθενών, νοσηλευτών και φίλων του Ιδρύματος, κλασικά έργα όπερας και οπερέτας, αλλά και έργα Ελλήνων συνθετών του είδους.

Παράλληλα, εγκαινιάστηκε η έκθεση χειροτεχνημάτων της Ομάδας Εργασιοθεραπείας, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών. Τα έργα φιλοξενουμένων, που εκτίθενται και διατίθενται προς πώληση, περιλαμβάνουν κεντήματα, πλεκτά αξεσουάρ ένδυσης, κατασκευές, χειροποίητες κάρτες, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα, χειροποίητα σουπλά και σουβέρ, χριστουγεννιάτικα στολίδια κ.ά. (έναν πλήρη κατάλογο των χειροτεχνημάτων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Ασύλου Ανιάτων www.asylonaniaton.gr). Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων (Αγ. Ζώνης 39, Κυψέλη).

«Η διοίκηση αντλεί δύναμη από τους ασθενείς για να συνεχίσει να αγωνίζεται για να διατηρήσει σε λειτουργία το Κοινωφελές Ιδρυμα με τη μεγάλη προσφορά και το ιδιαίτερα σημαντικό έργο» τόνισε η πρόεδρος του Δ.Σ. του Ασύλου Ανιάτων κ. Ηλιάδη, προλογίζοντας την εορταστική εκδήλωση. «Τις ημέρες των εορτών, ας μη λησμονούμε: Κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από συντροφικότητα. Γι’ αυτούς η παρουσία μας και η προσφορά μας είναι τα πολυτιμότερα δώρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή