Στις 11 Μαρτίου η επιλογή του ελληνικού τραγουδιού για τη Eurovision

Στις 11 Μαρτίου η επιλογή του ελληνικού τραγουδιού για τη Eurovision

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία εβδομάδα απέμεινε για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 59ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη.

Ο ελληνικός τελικός, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς την Τρίτη 11 Μαρτίου στο Acro Music Hall και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Δημόσια Τηλεόραση, ενώ η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των υποψήφιων τραγουδιών και των συντελεστών τους, θα γίνει αύριο 5 Μαρτίου στο πλαίσιο της εκπομπής της Δημόσιας Τηλεόρασης «Επικαιρότητα» (10.00-12.00). Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής τα Video Clips των υποψήφιων τραγουδιών θα είναι διαθέσιμα στο επίσημο κανάλι του MAD στο Youtube: www.youtube.com/madtvgreece

Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό της Eurovision παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά και είναι τα εξής:

«Rise up»- Freaky Fortune Feat. Riskykidd

Mουσική: Freaky Fortune, Στίχοι: Freaky Fortune -Riskykidd (Panik Records)

«Dancing Night» -Mark Angelo Feat. Josephine

Μουσική- Στίχοι: Mark F. Angelo, Thomas Karlsson, Fast Lane, Josephine Wendel, Melina Makris (Panik Records)

«Πεταλούδα στην Αθήνα» -Κρυσταλλία

Μουσική: Νίκος Αντύπας, Στίχοι: 'Αρης Δαβαράκης (Platinum Records)

«Κανένας δεν με σταματά» -Κώστας Μαρτάκης

Μουσική- Στίχοι: Ηλίας Κόζας (Κoza Mostra) (Platinum Records)

Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη ελληνική συμμετοχή στη Eurovision στο Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας. Στόχος της φετινής διοργάνωσης δεν είναι μόνο η ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής αλλά και ο εορτασμός των 40 ετών συμμετοχής στη Eurovision μέσα από ένα λαμπερό σόου με μεγάλες εκπλήξεις και ξεχωριστές εμφανίσεις παλαιών και νέων καλλιτεχνών.

Τη βραδιά του τελικού θα παρουσιάσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά, η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο ηθοποιός- παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Τον εορτασμό των 40 χρόνων της ελληνικής συμμετοχής θα πλαισιώσουν τα ντουέτα των Ελπίδας και Τάμτα, Σοφίας Βόσσου και Demy, Καίτης Γαρμπή και Vegas, Καλομοίρας και Claydee αλλά και του Πασχάλη, της Μπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις MEΛISSES. Από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι περσινοί νικητές Koza Mostra και ο Αγάθωνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή