Επιδημία sold out στο Φεστιβάλ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρίνοντας από την προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών, φαίνεται ότι το εγχώριο κοινό δεν κάνει περικοπές στην ποιοτική ψυχαγωγία. Ηδη, sold out είναι τόσο το αποψινό αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Ηρώδειο, όσο και οι «Ληστές» του Φρίντριχ Σίλερ σε σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη, που συνεχίζονται ώς το Σάββατο στο κτίριο της Πειραιώς 260. Κανονικά συνεχίζεται η προπώληση για τις εμφανίσεις τις Ομάδας Χορού Τρίσα Μπράουν, αύριο και μεθαύριο, και την παράσταση της ιστορικής σχολής χορού Martha Graham Dance Company στο Ηρώδειο το ερχόμενο Σάββατο.

Οσον αφορά την επόμενη εβδομάδα, πλέον δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για τις δύο συναυλίες του Kyklos Ensemble σε διεύθυνση Θεόδωρου Κουρεντζή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (14 και 15 Ιουλίου), ούτε για τη θεατρική μεταφορά της «Μεγάλης Χίμαιρας» του Μ. Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, που παρουσιάζεται από τις 14 ώς τις 17 Ιουλίου στην Πειραιώς 260.

Ανάρπαστα γίνονται τα εισιτήρια και για τις υπόλοιπες παραστάσεις του μήνα: Sold out είναι οι «Διασκεδαστικές ιστορίες περί θνητότητας» σε σύνθεση κειμένων και σκηνοθεσία του Γιάννη Μόσχου (18 ώς 20 Ιουλίου), καθώς και ο «Ματωμένος γάμος» του Λόρκα σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου (23 και 24 Ιουλίου). Ακόμα, ελάχιστες είναι οι διαθέσιμες θέσεις -οι περισσότερες στο Ανω Διάζωμα του Ηρωδείου- για την επετειακή εμφάνιση της Νάνας Μούσχουρη, στις 14 Ιουλίου, και τη συναυλία της Μόνικας, στις 16.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή