Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Robbie Williams

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Robbie Williams

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο εκρηκτικός Βρετανός τραγουδιστής Robbie Williams έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για να εμφανιστεί σε μια μοναδική συναυλία στο TerraVibe Park και το Rockwave Festival -που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια-, το Σάββατο 20 Ιουνίου.

O Robbie Williams,  ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής είδε τον τελευταίο του δίσκο «Swings Both Ways» να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση των charts σε δεκάδες χώρες.

Τραγούδια του όπως τα «Feel», «Angels», «Come Undone», «Let me Entertain You», «Μe and My Monkey», «She's the One» είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν τραγουδήσει εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως και παραμένουν ως αγαπημένα του κοινού.

Τον προηγούμενο Φλεβάρη ο Robbie Williams έγινε σαράντα ετών, γιορτάζοντας παράλληλα 23 χρόνια μουσικής και δισκογραφικής παρουσίας.

Έχοντας πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους στην σόλο καριέρα του, ο Robbie Williams έχει επίσης κερδίσει τα περισσότερα Brit Awards από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία, μετρώντας ήδη 17. Έξι από τους δίσκους του Robbie φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή albums του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ κρατά το ρεκόρ με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πωληθεί σε μια μέρα: 1.6 εκατομμύρια το 2006.

Εισιτήρια 

Τα πρώτα εισιτήρια για τη συναυλία στο Rockwave Festival διαμορφώνονται ως εξής: γενικής εισόδου: 48 ευρώ. Μετά την εξάντληση τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 54 ευρώ, ενώ στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 60 ευρώ. Τα εισιτήρια ( Pitch A) κοστίζουν 80 ευρώ και τα vip εισιτήρια κοστίζουν 98 ευρώ.

Η προπώληση ξεκινά σήμερα Τρίτη 16 Δεκέμβριου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή