Santorini Arts Factory, αρχή με κλασική μουσική

Santorini Arts Factory, αρχή με κλασική μουσική

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια βραδιά κλασικής μουσικής με δύο νέους βραβευμένους καλλιτέχνες, τον φλαουτίστα Στάθη Καραπάνο και τον πιανίστα Τριαντάφυλλο Λιώτη, σηματοδοτεί την έναρξη του δεύτερου καλλιτεχνικού φεστιβάλ στο Santorini Arts Factory στη Βλυχάδα.

Το ρεσιτάλ δόθηκε χθες και θα επαναληφθεί απόψε, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να έρθει ξανά σε επαφή με μια σημαντική πρωτοβουλία. Να θυμίσουμε ότι το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης (SAF) άνοιξε τις πόρτες του πιλοτικά το καλοκαίρι του 2014, φιλοδοξώντας να αποτελέσει έναν πυρήνα πολιτιστικής δράσης στο νησί της Σαντορίνης και στην ευρύτερη περιφέρεια του νοτίου Αιγαίου.

Ο χώρος λειτουργεί σε όλη τη διάρκεια του χρόνου με διάφορα δρώμενα και εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ για το φετινό καλοκαίρι, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Βάνης Νομικού, έχει προετοιμάσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, συναυλίες, που θα διαρκέσει έως τις 29 Αυγούστου. Να σημειώσουμε ότι από πέρυσι ταυτόχρονα με την πρώτη σεζόν του Φεστιβάλ τέθηκε σε λειτουργία εντός του ίδιου χώρου το νέο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός», το οποίο παρουσιάζει στους επισκέπτες μια ιστορική αναδρομή στον τόπο της Σαντορίνης και στις παραδόσεις της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή