Οι Wedding Singers στη… ζώνη του λυκόφωτος

Οι Wedding Singers στη… ζώνη του λυκόφωτος

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια άκρως καλοκαιρινή συναυλία, με τίτλο «Twilight Ζοne», θα δώσουν τη Δευτέρα 27 Ιουλίου οι Wedding Singers στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Οπως πάντα, στο επίκεντρο θα βρίσκονται οι αγγλόφωνες επιτυχίες της δεκαετίας του ’90, από ποπ, ροκ και eurotrash μέχρι ηλεκτρονική και house, τις οποίες αναβιώνουν με χορευτική διάθεση, χιούμορ και το αναγνωρίσιμο, πλέον, προσωπικό τους ύφος.

Αυτήν τη φορά, η τετραμελής μπάντα θα καταβάλει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να παρασύρει το κοινό σε μία… ζώνη λυκόφωτος, «ξεπερνώντας τις συνθήκες των τελευταίων 30 ημερών», υπόσχεται ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Θοδωρής Μαυρογιώργης.

Θα είναι η μοναδική εμφάνιση του συγκροτήματος για το καλοκαίρι, όμως από Σεπτέμβρη επιφυλάσσουν ορισμένες εκπλήξεις στο ολοένα αυξανόμενο κοινό τους: Καταρχάς, την πρώτη, πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά τους, την οποία θα αρχίσουν να ηχογραφούν το φθινόπωρο, με στόχο να κυκλοφορήσει μέσα στον χειμώνα. Το σινγκλ δεν θα περιλαμβάνει τις διασκευές, στις οποίες μας έχουν συνηθίσει, αλλά πρωτογενές υλικό. Παράλληλα θα ασχοληθούν με την ανανέωση του «WedSins live show», που ξεκινά ως «συμβατική» συναυλία και εξελίσσεται σε αυθόρμητο πάρτι. «Θα αλλάξουμε τα πάντα, από τα outfits έως το πρόγραμμα, το στήσιμο της συναυλίας», εξηγεί ο Θοδωρής Μαυρογιώργης. «Λένε ότι η πενταετία είναι σημαντική: ή ανανεώνεις το συμβόλαιό σου, ή αλλάζεις ομάδα», αστειεύεται.

Οι Wedding Singers πήραν το όνομά τους από την ταινία «The Wedding Singer» («Ενας τραγουδιστής στον γάμο μου»), με πρωταγωνιστή τον Adam Saddler, και το σημερινό τους σχήμα χρονολογείται από το 2010, όταν τα ξαδέλφια Θοδωρής Μαυρογιώργης και Λάμπης Κουντουρογιάννης αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Χρήστο Αλεξάκη και τον Σεραφείμ Γιαννακόπουλο. Επαγγελματίες μουσικοί και οι τέσσερις, βρήκαν κοινό έδαφος στη νοσταλγία τους για τα ακούσματα των εφηβικών τους χρόνων, στα οποία καταφέρνουν να δίνουν νέα πνοή. Σύντομα άρχισαν τις πρώτες συστηματικές εμφανίσεις τους, όμως αυτό που τους «απογείωσε» ήταν η συνεργασία τους με την Αννα Βίσση στο θέατρο Ρεξ τη σεζόν 2011-12. Ακολούθησε η συμμετοχή τους στο Εjekt Festival 2013, μαζί με τους Pet Shop Boys και James Blake, και πολυάριθμες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Κήπος Μεγάρου Μουσικής, Δευτέρα 27/7, ώρα 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή