Ματαιώθηκε η συναυλία των Gipsy Kings

Ματαιώθηκε η συναυλία των Gipsy Kings

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αστάθεια του καιρού στάθηκε αφορμή για την ματαίωση της συναυλίας των Gipsy Kings στο θέατρο Πέτρας, που ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η εταιρεία παραγωγής που είχε αναλάβει την διοργάνωση της συναυλίας, με επιστολή της ενημερώνει τους φίλους του συγκροτήματος ότι το event θα γίνει τον Μάρτιο του 2016.

Η επιστολή ακόμα αναφέρει πως όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα σημεία πώλησης προκειμένου να τους επιστραφούν τα χρήματά τους.

Αναλυτικότερα, η επιστολή αναφέρει: 

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ενημερώνουμε εγκαίρως  ότι  ματαιώνεται  η  προγραμματισμένη συναυλία των GIPSY KINGS στο θέατρο πέτρας στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 λόγο αστάθειας του καιρού.

Επίσης λόγο της ευρωπαικής τους περιοδείας και του υψηλού κόστους μετακίνησης του τεχνικού εξοπλισμού είναι αδύνατον να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες απ την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Η συναυλία των GIPSY KINGS θα γίνει τον Μάρτιο του 2016 σε γνωστή αίθουσα ΜΟΥΣΙΚΗΣ των ΑΘΗΝΩΝ.

Όσοι έχουν προαγοράσει εισιτήρια παρακαλούνται  να έρθουν σε επικοινωνία με το σημείο πώλησης έτσι ώστε να τους επιστραφούν  τα χρήματα τους .

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας .

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή