Τέλος οι Motorhead μετά τον θάνατο του Λέμι

Τέλος οι Motorhead μετά τον θάνατο του Λέμι

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τέλος εποχής του θρυλικού συγκροτήματος Motorhead ανακοίνωσε ο ντράμερ τους, Μίκι Ντι, μια μέρα μετά την αναγγελία της είδησης του θανάτου του αρχηγού της μπάντας, Λέμι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ελβετικό Μέσο, ο Ντι έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους θέση: «Οι Motorhead τέλειωσαν. Οι Motorhead ήταν ο Λέμι. Η μπάντα θα συνεχίσει να ζει μέσα από τις αναμνήσεις όλων μας. Δεν θα κάνουμε άλλες συναυλίες ή περιοδείες. Και φυσικά δεν θα κάνουμε άλλο δίσκο. Το Brand των Motorhead φυσικά θα επιβιώσει και ο Λέμι θα ζει για πάντα στις καρδιές μας», είπε αρχικά ο Μίκι Ντι.

Για την υγεία του Λέμι, ο ντράμερ του συγκροτήματος είπε: «Είχε αδυνατίσει απελπιστικά τον τελευταίο καιρό. Ξόδευε επί σκηνής όλη του την ενέργεια και έδειχνε αρκετά κουρασμένος. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι μπορούσε και έπαιζε μαζί μας μέχρ4ι το τέλος της ευρωπαϊκής μας περιοδείας. Τέλειωσε μόλις πριν από 20 μέρες. Είναι απίστευτο».

Καταλήγοντας, ο ντράμερ των Motorhead ευχαρίστησε τον Λέμι για όσα έζησαν μαζί: «Νιώθω φανταστικά επειδή μπορέσαμε μαζί να ολοκληρώσουμε την περιοδεία μας. Το γεγονός ότι ήταν μαζί μας έως το τέλος, μας δίνει δύναμη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή