«Τραγουδήστε μαζί μας την 9η του Μπετόβεν»

«Τραγουδήστε μαζί μας την 9η του Μπετόβεν»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλετε να τραγουδήσετε στο Μέγαρο; Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά κάθε καλλίφωνος έχει δυνητικά μια πιθανότητα. Προϋπόθεση, να περάσετε την ακρόαση που θα οργανώσει ο Δήμος Αθηναίων και να έχετε ελεύθερο το βράδυ της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, όταν η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων θα γιορτάσουν την καινούργια χρονιά ερμηνεύοντας την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

«Τραγουδήστε μαζί μας την 9η του Μπετόβεν», μας λέει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων που για πρώτη φορά δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά σε μια κορυφαία συναυλία με τα Μουσικά του Σύνολα και να τραγουδήσουν την περίφημη «Ωδή στη Χαρά» μαζί με τη χορωδία του δήμου. Η πρόσκληση απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας, που αγαπούν τη μουσική και πιστεύουν ότι μπορούν να τραγουδήσουν.

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο http://www.opanda.gr και τηλεφωνικά στο 210-92.43.760 (καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου από τις 08.00 έως τις 14.00) έως 11 Νοεμβρίου.

Ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων και ο διαχωρισμός των φωνών θα καθοριστούν στην πρώτη συνάντηση μεταξύ των υποψηφίων και των μαέστρων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν έγκαιρα για τον τόπο και την ώρα της συνάντησης. Για την προετοιμασία τους, όσοι επιλεγούν θα κληθούν να συμμετάσχουν σε 11 πρόβες με μουσικό εκγυμναστή, ενώ θα απαιτηθούν επιπλέον πρόβες με τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή