Η… ρόδα της Νέας Υόρκης

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμείς είχαμε τη ρόδα, στην πλατεία Συντάγματος, για τον εορταστικό μας κλαυσίγελο. Τη ρόδα που ταξίδεψε, στήθηκε και, όπως ήταν, ξεστήθηκε. Στη Νέα Υόρκη, όμως, τα πράγματα ήταν λίγο χειρότερα, αλλά το γέλιο ήταν το μόνο που έμεινε – σε όλους, εκτός από τη Μαράια Κάρεϊ, η οποία έξαλλη, κατά την αλλαγή του χρόνου, φαντάστηκε όλο τον πλανήτη να γελάει εις βάρος, κι ας μην έφταιγε μόνον εκείνη.

Ενα τεχνικό πρόβλημα ήταν αρκετό για να πάει στράφι όλη η φαντασμαγορική γιορτή στην πλατεία Τάιμς, τη διασημότερη των ΗΠΑ. Ενώ η Μαράια Κάρεϊ τραγουδούσε play back –οι κακές γλώσσες και τα βίντεο στο YouTube λένε ότι μάλλον καλά έκανε–, ξαφνικά τα χείλη της έλεγαν άλλα απ’ όσα ακούγονταν από τα μεγάφωνα. Η τραγουδίστρια προσπαθούσε να βάλει το ακουστικό για να συγχρονιστεί με το τραγούδι, χάθηκε ανάμεσα στα μπαλέτα, ο θυμός φάνηκε στο πρόσωπό της και, τελικά, όλα πήγαν στράφι.

Για κακή της τύχη, από εκείνη τη στιγμή και μέχρι χθες, το Διαδίκτυο είχε γεμίσει δημοσιεύματα γι’ αυτή την ατυχή στιγμή, εντάσσοντάς τη στη λίστα, δίπλα στη βασίλισσα της γκάφας Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με τις αποτυχημένες εμφανίσεις και μάλιστα στο μεγαλύτερο πάρτι της Νέας Υόρκης. Αυτό, για κακή τύχη της ποπ τραγουδίστριας, δεν συνέβη μόνο σε ένα τραγούδι, αλλά συνεχίστηκε και σε άλλα, εμβληματικά κομμάτια της. Η εκπρόσωπός της, Στέλα Μπουλότσνικοφ, έριξε την ευθύνη στην παραγωγή, ο οποία «γνώριζε τα τεχνικά προβλήματα και δεν έκανε τίποτα», κάτι που από τους υπευθύνους διαψεύδεται κατηγορηματικά. Ειδικοί, μάλιστα, που έχουν διοργανώσει κατ’ επανάληψιν το μεγάλο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στην πλατεία Τάιμς, ανέφεραν στο αμερικανικό Τύπο ότι αυτή η διοργάνωση είναι χειρουργικά χτισμένη.

Ευτυχώς, η ρόδα στην πλατεία Συντάγματος δεν έχει σώμα και ψυχή για να νιώσει άσχημα, σε αντίθεση με τη Μαράια Κάρεϊ που έγινε μάρτυρας μιας ακόμα πτώσης στην ήδη φθίνουσα καριέρα της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή