ΜΟΥΣΙΚΗ

Στέφανος Κορκολής σε μια παράσταση «Εφ’ όλης της ύλης» στο δήμο Παπάγου – Χολαργού

stefanos-korkolis-se-mia-parastasi-ef-olis-tis-ylis-sto-dimo-papagoy-amp-8211-cholargoy-2196687

O Στέφανος Κορκολής έρχεται ξανά στον δήμο Παπάγου – Χολαργού σε μια παράσταση «Εφ’ όλης της ύλης», όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολάυσει τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του, τραγούδια που ο ίδιος έχει ερμηνεύσει, αλλά και διασκευές κλασικών τραγουδιών. Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Η παράσταση «Εφ’ όλης της ύλης» δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια συναρπαστική μουσική αναδρομή στην καριέρα του διακεκριμένου πιανίστα και συνθέτη που ποτέ δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες του. Μια παράσταση που ενώνει το χθες με το σήμερα, περνάει από το ξένο ρεπερτόριο με απρόβλεπτες διασκευές και αναδεικνύει ότι η μουσική είναι μία – αυτό ακριβώς που υποστηρίζει με πάθος ο Στέφανος Κορκολής.

Έχοντας ως αιχμή του μουσικού του δόρατος το τραγούδι «Θες», το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία έντεκα χρόνια μετά την μαγική ερμηνεία του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου, ο Στέφανος Κορκολής μας καλεί να γίνουμε όλοι μια παρέα και να γυρίσουμε πίσω το χρόνο, χαρίζοντάς μας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με άκρως ανεβαστική διάθεση. Ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι πέρα από σύνορα και ετικέτες.

Ερμηνεία τραγουδιών: Σοφία Μανουσάκη /Στεφανος Κορκολής
Σαξόφωνο – φλάουτο: Βασίλης Δεφίγγος
Κιθάρες – φωνή: Κωστής Πυρένης