Στις 9 Ιουνίου τα φετινά βραβεία Tony – Τα μεγάλα «φαβορί» του Broadway

Στις 9 Ιουνίου τα φετινά βραβεία Tony – Τα μεγάλα «φαβορί» του Broadway

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζέιμς Κόρντεν – κωμικός και παρουσιαστής του τηλεοπτικού σόου «Late Late Show» – θα είναι οικοδεσπότης της 73ης τελετής απονομής των Tony Awards, της καθιερωμένης γιορτής του Broadway, που θα γίνει φέτος στις 9 Ιουνίου, στο Radio City Music Hall, στη Νέα Υόρκη.

Στην λαμπερή τελετή βραβεία θα απονείμουν οι Ντάρεν Κρις, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τίνα Φέι, Σάτον Φόστερ, Μπίλι Πόρτερ, Ρετζίνα Κινγκ, ΛαΤάνια Ρίτσαρντσον Τζάκσον, Μπεν Μπλατ, Λόρα Λίνεϊ, Μάικλ Σάνον και Αντριου Ράνελς.

Στα Tony Awards αναγνωρίζονται επιτεύγματα στον χώρο του θεάτρου στις ΗΠΑ  κατά τη διάρκεια της θεατρικής περιόδου 2018-1919.

Το μιούζικαλ "Hadestown the Myth" (Η Πόλη του Άδη) -μεταφορά στη θεατρική σκηνή του άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο της Αναϊς Μίτσελ, έχει τις περισσότερες, 14 συνολικά υποψηφιότητες, στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Ακολουθούν το μιούζικαλ "Ain't Too Proud" για τους θρυλικούς The Temptations με 12 υποψηφιότητες, το μιούζικαλ "Tootsie" με 11, το θεατρικό "To Kill a Mockingbird", («Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια») με εννέα και το "The Ferryman", με ισάριθμες υποψηφιότητες.

Η βραδιά απονομής των Tony Awards θα περιλαμβάνει ερμηνείες από τραγουδιστές και μουσικές παραστάσεις και θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή