Βίντεο «Κ»: Ένα απόγευμα με τη Ρένια Λουϊζίδου και τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Βίντεο «Κ»: Ένα απόγευμα με τη Ρένια Λουϊζίδου και τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τρεις δεκαετίες μετά τους «Απαράδεκτους» οι δύο ηθοποιοί συναντιούνται ξανά στη σκηνή του Θεάτρου Κάππα και το «Sexy Laundry». Η «Κ» τους συνάντησε ανάμεσα στις πρόβες

βίντεο-κ-ένα-απόγευμα-με-τη-ρένια-λου-562186678

Υπάρχει μια κατηγορία δημόσιων προσώπων που νιώθεις πως και μετά το off της κάμερας ή του μικροφώνου θα συνεχίσουν να έχουν την ίδια στόφα, η οποία βρίσκεται σε μικρότερες ή μεγαλύτερες δόσεις και στις εκάστοτε δουλειές τους. 

Κάπως έτσι είναι και η Ρένια Λουϊζίδου και ο Σπύρος Παπαδόπουλος: η πρώτη αλέγρα, με τις σωστές δόσεις χιούμορ, δυναμισμού και έναν λόγο σε σημεία χειμμαρώδη μα απόλυτα νηφάλιο. Ο δεύτερος πιο χαμηλών τόνων και μετρημένος, κρατώντας βέβαια τις καλές ατάκες σαν άσσο στο μανίκι του για την κατάλληλη στιγμή.

Έχουν περάσει αισίως τρεις δεκαετίες από όταν οι δύο ηθοποιοί ήταν «το Αστροπελέκι» και «ο Σπύρος που έχει ζήσει κι ένα Πολυτεχνείο» στους «Απαράδεκτους» και τώρα, είναι η πρώτη φορά που οι δρόμοι τους διασταυρώνονται ξανά δημιουργικά για την παράσταση «Sexy Laundry» που ανεβαίνει στο Θέατρο Κάππα, σε σκηνοθεσία του ίδιου του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Ένα έργο της Μισέλ Ριμλ για ένα ζευγάρι για το οποίο έρχεται η μέρα που πρέπει να αντιμετωπίσει τον χρόνο που περνάει, για τους δυο μαζί και τον καθένα ξεχωριστά. 

Τον χρόνο από τον οποίο «νομοτελειακά κανείς δεν γλιτώνει», όπως σχολιάζει η ηθοποιός, αρκεί να μην τον αφήσεις «να σκάβει κι εσύ να ‘σαι αφηρημένος», όπως θα συμπληρώσει ο συμπρωταγωνιστής της. Ακόμα κι αν αυτή η αναμέτρηση με τον χρόνο δεν έρχεται την ίδια στιγμή για έναν άντρα και μια γυναίκα. Σίγουρα όχι, τουλάχιστον για την Ρένια Λουϊζίδου. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα απαντήσει μετά από μερικά χρόνια.

Το «Sexy Laundry» της Μισέλ Ριμλ σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου με τη Ρένια Λουϊζίδου και τον Σπύρο Παπαδόπουλο παίζεται στο Θέατρο Κάππα ως τις 8 Ιανουαρίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή