Νέος πρόεδρος στο Εθνικό Θέατρο ο Γιώργος Εμμανουήλ Στεφανάκης

Νέος πρόεδρος στο Εθνικό Θέατρο ο Γιώργος Εμμανουήλ Στεφανάκης

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου, τοποθετείται στη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Θεάτρου, ο γνωστός δικηγόρος και συγγραφέας Γιώργος Εμμανουήλ Στεφανάκης. Στη θέση που κατείχε η Κίττυ Αρσένη, έως τον θάνατό της, τοποθετείται ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου η καταξιωμένη ηθοποιός Κατερίνα Χέλμη.

Ο δικηγόρος Γεώργιος Εμμ. Στεφανάκης διατέλεσε, μεταξύ άλλων, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (1977-1979), πρόεδρος ΔΣ της Ορχήστρας των Χρωμάτων (από το 1994 έως σήμερα), αντιπρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος «Ψύχα» (που επιδοτεί τις αρχαιολογικές ανασκαφές), εκπρόσωπος της Αντιπολιτεύσεως στη Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ (1977), αναπληρωτής γενικός διευθυντής της EPT (1979-1981) και πρόεδρος του Ινστιτούτου των φίλων Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών της Βενετίας (2002- 2005).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή