Εβδομάδα εκδηλώσεων στον Κήπο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Εβδομάδα εκδηλώσεων στον Κήπο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλοκαιρινό επταήμερο με μουσική, παιδικό θέατρο και προβολές διοργανώνει από τις 16 έως τις 24 του μήνα ο Δήμος Αθηναίων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε έναν χώρο συμβολικό στο κέντρο της πόλης, στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου. Ο Δήμος Αθηναίων, μέσα από αυτήν τη διοργάνωση, αποσκοπεί στην ανάδειξη της συγκεκριμένης περιοχής ώστε να καταστεί σημείο αναφοράς και πολιτισμού, όπως της αρμόζει, δίνοντάς της ζωή με τη συμμετοχή των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.

Την έναρξη των εκδηλώσεων θα κάνει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Αθηναίων (16/7) με τη συναυλία «Μουσικές Κινηματογραφικές Στιγμές», ενώ την Πέμπτη 17/7 το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων θα παρουσιάσει τη βραδιά «Δημιουργίες Ελλήνων Συνθετών». Ακολουθούν: «Η μαγική σοφίτα», παιδική διαδραστική παράσταση από τις «Μορφές Εκφρασης» (18/7), ο «Δον Κιχώτης» από την παιδική σκηνή «Μαγικές Σβούρες» (21/7), η προβολή της ταινίας «Ξαφνικά πέρυσι το καλοκαίρι» με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ (22/7) στο πλαίσιο του 4ου Athens Open Air Film Festival, συναυλία της Athens Big Band με τους χορευτές των Athens Lindy Hop και, τέλος, η παράσταση Καραγκιόζη από τον Θίασο Σκιών Χαρίδημου εμπνευσμένη από «Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων». Είσοδος ελεύθερη. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Πατησίων 44

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή