Προσφυγή Χατζάκη στα πολιτικά δικαστήρια

Προσφυγή Χατζάκη στα πολιτικά δικαστήρια

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις θέσεις του Σωτήρη Χατζάκη ανέπτυξε σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα, ο συνήγορος του, νομικός Αντώνης Βγόντζας, υπενθυμίζοντας την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας με αίτημα να ακυρωθεί η ανάκληση του διορισμού του κ. Χατζάκη.

Επίσης, ανακοίνωσε την απόφαση του Σ. Χατζάκη να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια κατά του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Ν. Ξυδάκη, επειδή θεωρούν ότι «επλήγη η τιμή και η υπόληψη» του κ. Χατζάκη από δηλώσεις του υπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αριστείδης Μπαλτάς και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Ν. Ξυδάκης διαβίβασαν χθες τον φάκελο του Εθνικού θεάτρου στον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη.

Παράλληλα, σήμερα το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε τον διορισμό του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή της πρώτης κρατικής σκηνής Στάθη Λιβαθινού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή