Διαψεύδουν Ηλιοπούλου και Βλουτής ότι υπέγραψαν την επιστολή στήριξης Χατζάκη

Διαψεύδουν Ηλιοπούλου και Βλουτής ότι υπέγραψαν την επιστολή στήριξης Χατζάκη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού έχουν διαψεύσει μέχρι στιγμής ότι υπέγραψαν την επιστολή διαμαρτυρίας με αφορμή την απόφαση ανάκλησης του διορισμού του κ. Σωτήρη Χατζάκη από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Αρχικά, η ποιήτρια Ιουλίτα Ηλιοπούλου, με σύντομη επιστολή της ενημερώνει τον Τύπο ότι χωρίς να το γνωρίζει περιλαμβάνεται το όνομά της στην επιστολή διαμαρτυρίας που δημοσιεύτηκε προ ημερών με αφορμή την απόφαση ανάκλησης του διορισμού του κ. Σωτήρη Χατζάκη από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, την οποία υπογράφουν δεκάδες προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού και των τεχνών.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της κ. Ηλιοπούλου έχει ως εξής:

«Ουδείς με ενημέρωσε για την ύπαρξη και το περιεχόμενο της επιστολής διαμαρτυρίας για την υπόθεση Χατζάκη και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το όνομά μου χωρίς να έχω καν ερωτηθεί. Ιουλίτα Ηλιοπούλου».

Ωστόσο, η  κ. Ηλιοπούλου δεν ήταν η μόνη που διαπίστωσε πως το όνομά της περιλαμβάνεται στην εν λόγω λίστα εν αγνοία της, καθώς ο κ. Ακις Βλουτής, ηθοποιός και καλλιτεχνικός διευθυντής Θεατρικού Οργανισμού Συν Επί (+x), σημειώνει μια ακόμη ανακρίβεια στην επιστολή στήριξης. 

«Ουδέποτε έλαβα και ουδέποτε υπέγραψα αυτήν επιστολή», δηλώνει ο κ. Βλουτής μετά από διαπίστωσή του ότι το όνομά του περιλαμβάνεται στην λίστα.

Η δήλωση του κ. Βλουτή  έχει ως εξής:

«Διαπίστωσα στο διαδίκτυο οτι το όνομα μου περιλαμβάνεται στη λίστα που αφορά το ζήτημα της παύσης του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Σωτήρη Χατζάκη. Δηλώνω οτι ουδέποτε έλαβα και ουδέποτε υπέγραψα αυτήν επιστολή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή