Πρεμιέρα για τα… εισιτήρια στο Ελληνικό Φεστιβάλ

Πρεμιέρα για τα… εισιτήρια στο Ελληνικό Φεστιβάλ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεθαύριο Δευτέρα ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Θυμίζουμε ότι η αυλαία ανοίγει επισήμως την Τετάρτη 31 Μαΐου, με την καθιερωμένη παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ηρώδειο, που φέτος θα παρουσιάσει την παλαιότερη επιτυχημένη παραγωγή της «Μαντάμα Μπατερφλάι» του Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία του Ούγκο ντε Ανα και μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού. Την 1η Ιουνίου αρχίζουν τα δρώμενα στην Πειραιώς 206, με τη βραβευμένη από το κοινό «Σφαγή των Παρισίων» του Κρίστοφερ Μάρλοου από τον Χρήστο Θεοδωρίδη και την Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων, τα εγκαίνια της κινηματογραφικής εγκατάστασης του Γιούλιαν Ρόζεφελντ με τίτλο «Μανιφέστο», μία σύνθεση συμπυκνωμένων εκδοχών σαιξπηρικών έργων από τους Forced Entertainment, τον «Υμνο στον έρωτα» με την υπογραφή της Πολωνής σκηνοθέτιδος Μάρτα Γκουρνίτσκα και την παράσταση «Α Hand’s Turn» της Λενιώς Κακλέα.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, επίσης, σε συνεργαζόμενους χώρους, όπως η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, το θέατρο Rex και το Bios, ενώ φέτος το φεστιβάλ επεκτείνεται και σε άλλα σημεία, όπως το Μικρό Χρηματιστήριο Αθηνών, η Αγγλικανική Εκκλησία στο Σύνταγμα, ο Εθνικός Κήπος και το Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας. Στην Επίδαυρο, η αρχή θα γίνει με την τραγωδία του Αισχύλου «Επτά επί Θήβας», που θα ανεβάσει το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία του Τσέζαρις Γκραουζίνις.

Ομως πριν από την επίσημη έναρξη, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια γεύση μέσα από τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, που περιλαμβάνουν τη δέκατη εκδοχή του Βοb Theatre Festival (22-28/5) και την πλατφόρμα Sound Acts, αφιερωμένη σε περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες (26-28/5).

​​Αγορά εισιτηρίων στα κεντρικά εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου), στο τηλ. 210-32.72.000 και στο greekfestival.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή