Αμλετ στο Άνεσις από τον Οκτώβριο

Αμλετ στο Άνεσις από τον Οκτώβριο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, λέγεται. Έτσι και Τάσος Ιορδανίδης, ψυχή του θεάτρου «Άνεσις», μετά από δύο εξαιρετικές – ποιοτικά αλλά και εμπορικά – συνεργασίες με τον Γεωργιανό σκηνοθέτη Λεβάν Τσουλάτζε αποφάσισε να του … «δώσει τα κλειδιά του θεάτρου», όπως δήλωσε ο ίδιος στην «Κ». 

Από τον προσεχή Οκτώβριο, ο βραβευμένος και από το ελληνικό κοινό Λεβάν Τσουλάτζε, καλλιτεχνικός διευθυντής του Kote Marjanishvili Theatre της Γεωργίας, θα σκηνοθετήσει τον «Άμλετ» του Σαίξπηρ, με τον Τάσο Ιορδανίδη στο ρόλο του πρίγκιπα της Δανίας Αμλετ, τον Άρη Λεμπεσόπουλο στο ρόλο του βασιλιά της Δανίας Κλαύδιου, την Πέμη Ζούνη ως βασίλισσα της Δανίας Γερτρούδη, την Ιωάννα Παππά στο ρόλο της Οφηλίας και το Θοδωρή Κατσαφάδο στο ρόλο του Πολώνιου, συμβούλου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς της Δανίας πεθαίνει απροσδόκητα και στη θέση του αναλαμβάνει χρέη Βασιλέα ο αδερφός του Κλαύδιος αφού πρώτα παντρευτεί τη χήρα Βασίλισσα, Γερτρούδη. Ο νεαρός πρίγκιπας Άμλετ, δυσαρεστημένος από το θάνατο του πατέρα του αλλά και τον εσπευσμένο γάμο της μητέρας του με το θείο του, «βλέπει» το φάντασμα του νεκρού βασιλιά και αποζητά δικαίωση για το νεκρό. «Στο ρόλο με ώθησε μία υγιής φιλοδοξία να παίξω αυτόν τον σπουδαίο ρόλο και η εμπιστοσύνη που έχω στον σκηνοθέτη» ανέφερε στην «Κ» ο κ. Ιορδανίδης.

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 5 Οκτωβρίου, κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 7.30 μ.μ., Πέμπτη στις 8 μ.μ., Παρασκευή και Σάββατο στις 8.30 μ.μ. Να σημειωθεί ότι ισχύει προσφορά  προπώλησης εισιτηρίων μέσω Viva.gr, με 12 ευρώ, έως τις 31 Αυγούστου. Από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου η τιμή θα ανέλθει στα 14 ευρώ. Αναλυτικά τα 300+ σημεία προπώλησης στο www.vivapayments.com/el-gr/network.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή