Η ζωή του Ραλφ Λόρεν γίνεται ταινία

Η ζωή του Ραλφ Λόρεν γίνεται ταινία

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To HBO ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια ταινία μεγάλου μήκους για τη ζωή του θρύλου της μόδας, Ραλφ Λόρεν (Ralph Lauren) και του ομώνυμου brand του.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Very Ralph" σε σκηνοθεσία και παραγωγή της Σούζαν Λέισι περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον ίδιο τον 79χρονο σχεδιαστή, ο οποίος μιλά για τα παιδικά του χρόνια στο Μπρονξ, το ξεκίνημα της καριέρας του και για το πώς έχτισε μία αυτοκρατορία συνώνυμη του αμερικανικού στυλ.

«Με μια εκπληκτική ικανότητα να μετατρέπει τα όνειρά του σε πραγματικότητα, ο Ralph Lauren δημιούργησε έναν ισχυρό οίκο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, που έγινε η ζωντανή ενσάρκωση της Αμερικανικής αισιοδοξίας και του Αμερικανικού Ονείρου» αναφέρεται στην περίληψη του ντοκιμαντέρ.

Ο Ραλφ Λόρεν αναφέρεται ακόμη στον πέντε δεκαετιών γάμο του, το πρωτοποριακό όραμά του, με καινοτόμες ιδέες, όπως η δημιουργία εντυπωσιακών καταστημάτων λιανικής πώλησης και η προώθηση της ποικιλομορφίας στις επιδείξεις μόδας, την κριτική που έχει δεχθεί και τις διαφημιστικές καμπάνιες του.

Η οικογένεια και οι φίλοι του, όπως ο εκλιπών Γερμανός σχεδιαστής μόδας Καρλ Λάγκερφελντ, η Βελγίδα σχεδιάστρια μόδας, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, το μοντέλο Ναόμι Κάμπελ, η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ και πολλοί άλλοι μιλούν στο ντοκιμαντέρ για τον Ραλφ Λόρεν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή