Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηλίθιοι σε δείπνο

Ο Στιβ Καρέλ και ο Ζακ Γαλιφανιάκης χαρίζουν απόψε άφθονο γέλιο με την κωμική ταινία «Δείπνο πανηλιθίων» (23.15, ΣΚΑΪ). Ο Τιμ, ένα φιλόδοξο διοικητικό στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία, πιστεύει ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν από την προαγωγή, αρκεί να καταφέρει να εντυπωσιάσει τον προϊστάμενό του. Η τέλεια ευκαιρία είναι το δείπνο του μήνα που διοργανώνεται από το αφεντικό, όπου νικητής της βραδιάς θα αναδειχθεί όποιος φέρει μαζί του τον πιο ηλίθιο συνοδό. Για καλή του τύχη, ο Τιμ συναντά τον Μπάρι, έναν θεότρελο τύπο με πολύ ταλέντο.

Ο Τζέιμς Μποντ στη Ρώμη

Ο Τζέιμς Μποντ ξαναχτυπά απόψε (21.00 Νovacinema 3 HD). Στην ταινία «Spectre» του Σαμ Μέντες (2015), με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, ένα κωδικοποιημένο μήνυμα από το παρελθόν στέλνει τον πράκτορα 007 στην Πόλη του Μεξικού και τελικά στη Ρώμη, όπου συναντά τη Λουτσία Σκιάρα, την όμορφη χήρα ενός περιβόητου εγκληματία. Ο Μποντ εισχωρεί σε μια μυστική συνάντηση και ανακαλύπτει την εγκληματική οργάνωση, γνωστή ως Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion (SPECTRE).

Η νήσος του θησαυρού

Απόδραση στα καλντερίμια των Κυκλάδων. Η ελληνική κωμική ταινία «Νήσος 2» (21.50, Alpha), του Αντώνη Αγγελόπουλου, συνεχίζει να παρακολουθεί τη ζωή των κατοίκων του νησιού. Οι πρώην έχοντες την εξουσία εκτίουν τις ποινές τους, ενώ ο παπα-Λάμπρος, που έχει αναλάβει να προσφέρει εθελοντική εργασία σε φυλακισμένους, μαθαίνει από έναν ετοιμοθάνατο βαρυποινίτη για κάποιον θαμμένο θησαυρό. Πρωταγωνιστούν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δημήτρης Τζουμάκης, Ελένη Καστάνη, Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κ.ά.

Αντίκες προς διάσωση

Η βραβευμένη σειρά «Αυτοκίνητα εκπέμπουν SOS» επιστρέφει με τον 8ο κύκλο, για να πραγματοποιήσει περισσότερα μηχανοκίνητα όνειρα, απόψε στο National Geographic (21.50, Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, WIND Vision). Οι λάτρεις των οχημάτων, Φαζ Τάουνσεντ και Τιμ Σο, συνεχίζουν την αναζήτηση ταλαιπωρημένων, κλασικών αυτοκινήτων, με αξιόλογους ιδιοκτήτες. Χωρίς να το γνωρίζουν οι κάτοχοί τους, αναλαμβάνουν τη δύσκολη αποστολή να τα επαναφέρουν στους δρόμους, προκαλώντας τον θαυμασμό των θεατών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή