Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολυβραβευμένο δράμα

H δραματική κοινωνική ταινία «Οι υπηρέτριες», του Τέιτ Τέιλορ, μεταδίδεται απόψε από τον Alpha (22.30). Βασισμένη στο μυθιστόρημα «The help», της Κάθριν Στόκετ, περιγράφει τις πραγματικές ιστορίες απάνθρωπης εκμετάλλευσης Αφροαμερικανίδων γυναικών που εργάζονταν σε σπίτια πλούσιων λευκών στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Υπήρξε υποψήφια για Οσκαρ καλύτερης ταινίας, α΄ και β΄ γυναικείου ρόλου, ενώ η συγκλονιστική ερμηνεία της Οκτάβια Σπένσερ απέσπασε πολλά διεθνή βραβεία.

Απόκληρη στον γαλαξία

Πρεμιέρα νέας σειράς επιστημονικής φαντασίας στην Cosmote TV (00.00, Cosmote Series HD). Το «Vagrant Queen», βασισμένο στο ομώνυμο κόμικς της Vault Comics, ακολουθεί την Ελίντα, γόνο βασιλικής οικογένειας, η οποία μετά τον θάνατο των γονιών της καταλήγει απόκληρη στις επικίνδυνες γωνιές του γαλαξία. Απέναντί της βρίσκει συνεχώς την κυβέρνηση, που προσπαθεί να εξαφανίσει όσους έχει δίπλα της. Οταν μαθαίνει ότι η μητέρα της είναι ακόμη ζωντανή, ξεκινά μια ριψοκίνδυνη επιχείρηση διάσωσης.

«Κάρμεν» από τη Λυρική

Μία από τις πιο διάσημες όπερες όλων των εποχών, την «Κάρμεν» του Ζορζ Μπιζέ, με τη σφραγίδα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, θα μεταδώσει απόψε η  ΕΡΤ2 (23.15). Σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού, σκηνοθεσία Στίβεν Λάνγκριτζ και με την κορυφαία μέτζο σοπράνο Ανίτα Ρατσβελισβίλι στον κεντρικό ρόλο, η παράσταση μαγνητοσκοπήθηκε από την ΕΡΤ στις 31 Ιουλίου 2018 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και είναι η πρώτη φορά που θα προβληθεί στην τηλεόραση, με ελληνικούς υπότιτλους.

Αναζητώντας μια τίγρη

«Το κυνήγι της ρωσικής τίγρης» έρχεται απόψε στο Viasat Nature (20.00, Cosmote TV). Ο Βρετανός οικολόγος και ερευνητής της άγριας φύσης Κρις Μόργκαν παρακολουθεί και καταγράφει τις κινήσεις μεγάλων αρπακτικών σε ορισμένα από τα πιο άγρια και απομακρυσμένα μέρη του κόσμου. Τώρα, αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα πρόκληση: να ανακαλύψει και να κινηματογραφήσει την τίγρη της Σιβηρίας, που ζει ελεύθερη και αδάμαστη στα απώτατα ανατολικά δάση της Ρωσίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή