Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ερωτευμένος φούρναρης

Νέα κωμική σειρά στην Cosmote TV. Απόψε κάνει πρεμιέρα το «Baker and the beauty» (22.00, Cosmote History HD), το οποίο παρουσιάζει την καθημερινότητα του Ντάνιελ, ενός αρτοποιού, γιου μεταναστών. Η ζωή του αλλάζει όταν γνωρίζει τη Νόα, τη διάσημη κόρη μεγιστάνα, με ταραχώδη προσωπική ζωή. Οταν οι δυο τους συναντώνται ξεκινάει μια ερωτική σχέση που σύντομα θα γίνει θέμα συζήτησης και αιτία σφοδρής σύγκρουσης ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Ο αγαπημένος γιος

Η βραβευμένη με ΕΜΜΥ μίνι σειρά δύο επεισοδίων «Η Βίβλος: Ιωσήφ» (1994), συμπαραγωγή Ιταλίας – Γερμανίας – ΗΠΑ, μεταδίδεται απόψε και αύριο από την ΕΡΤ (21.30, ΕΡΤ2). Ο πατριάρχης Ιωσήφ αγαπά τον νεότερο γιο του περισσότερο από όλους τους άλλους. Ομως, η ιδιαίτερη αυτή μεταχείριση προκαλεί τη ζηλοφθονία των αδελφών του, οι οποίοι συνωμοτούν εναντίον του και πετυχαίνουν να πουληθεί ως σκλάβος σε έναν αυλικό του φαραώ, τον Πετέφρη. Σκηνοθεσία Ρότζερ Γιανγκ. Παίζουν οι Μπ. Κίνγκσλεϊ, Π. Μερκούριο, Μ. Λαντάου κ.ά.

Ταξίδι στη ζούγκλα

Το ντοκιμαντέρ του BBC «Planet Earth ΙΙ», απόψε (21.30, ΣΚΑΪ), ταξιδεύει τους τηλεθεατές στις ζούγκλες, τα πιο πολυπληθή και πλούσια οικοσυστήματα του πλανήτη. Στη Μαδαγασκάρη, οι ακροβατικές ικανότητες του λεμούριου προκαλούν τον θαυμασμό των θεατών, ενώ στις ζούγκλες της Βραζιλίας οι ιαγουάροι κυνηγούν ακόμη και αλιγάτορες. Στην Κόστα Ρίκα, μικροσκοπικοί διάφανοι βάτραχοι δίνουν μάχη για να σώσουν τα μικρά τους από τις άγριες σφήκες. Μια συνεχής αδυσώπητη μάχη στις ζούγκλες του πλανήτη και στις τηλεοπτικές οθόνες.

Μια υπέροχη σχέση

Ο Μπραντ Πιτ και ο Αντονι Χόπκινς πρωταγωνιστούν στη δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής (1994) «Οι θρύλοι του πάθους» (23.30, Mega), σε σκηνοθεσία Εντουαρντ Ζούικ. Ο συνταγματάρχης Λάντλοου, απογοητευμένος από την πολιτική των ΗΠΑ απέναντι στους Ινδιάνους, εγκαταλείπει τον στρατό και εγκαθίσταται σε ένα απομονωμένο ράντσο στα Βραχώδη Ορη, στη Μοντάνα. Η γυναίκα του, κουρασμένη από τη ζωή στη φύση, θα φύγει για να μείνει στην πόλη. Θα αφήσει όμως κοντά στον πατέρα τους, τους τρεις γιους της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή