Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κόσμος χωρίς γυναίκες

Πρεμιέρα απόψε για την ταινία «Φως στο σκοτάδι» (22.00, Novacinema 1 HD), σε σκηνοθεσία Κέισι Αφλεκ, η οποία προβλήθηκε στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου. Μια δεκαετία έπειτα από μια πανδημία που εξαφάνισε σχεδόν ολόκληρο τον γυναικείο πληθυσμό της Γης, ένας πατέρας προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβιώσει και να προστατεύσει το παιδί του από κάθε κίνδυνο, χωρίς να αποκαλύψει σε κανέναν το φύλο της έφηβης κόρης του. Πρωταγωνιστούν οι Αννα Πινόφσκι, Ελίζαμπεθ Μπος και Κέισι Αφλεκ.

Ζωή μέχρι το 2012

Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «2012» έρχεται απόψε στο Mega (00.00). Ο βραβευμένος σκηνοθέτης των ταινιών «Ημέρα Ανεξαρτησίας» και «Μετά την επόμενη μέρα» ζωντανεύει τις προβλέψεις των Μάγια για το έτος 2012. Το 2009 οι επιστήμονες προειδοποιούν πως δεν υπάρχει πολύς διαθέσιμος χρόνος για τον πλανήτη Γη. Εως το 2012, οι ηγέτες παγκοσμίως θέτουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο διάσωσης για όσο το δυνατόν περισσότερους, καθώς δεν είναι δυνατόν να σωθούν όλοι. Παίζουν: Τζον Κιούζακ, Αμάντα Πιτ, Ολιβερ Πλατ κ.ά.

Σύμβολο της μπελ επόκ

Τίποτε από το παρελθόν και την ιστορία της πρωτοποριακής Αμερικανίδας χορεύτριας Λόι Φούλερ δεν προμήνυε ότι θα γινόταν σύμβολο της μπελ επόκ, πόσο μάλλον χορεύτρια στα Φολί Μπερζέρ και στην Οπερα του Παρισιού. Η συνάντησή της με την Ισιδώρα Ντάνκαν, μια ταλαντούχο και φιλόδοξη νεαρή χορεύτρια, θα σημάνει την αρχή της πτώσης της. Η «Χορεύτρια» (2016), το βιογραφικό μουσικό δράμα της Στεφανί ντι Τζούστο, συμπαραγωγή Γαλλίας, Βελγίου και Τσεχίας, μεταδίδεται απόψε από την ΕΡΤ2 (23.00).

Υποβρύχια δράση

Η δράση κορυφώνεται απόψε, χάρη στην ταινία «Crimson Tide» (22.00, Alpha), με τους Ντένζελ Ουάσιγκτον και Τζιν Χάκμαν. Στο κοντινό μέλλον, Ρώσοι εθνικιστές αναλαμβάνουν τον έλεγχο μιας πυρηνικής βάσης στη Ρωσία. Το γεγονός προκαλεί ανησυχία στην αμερικανική κυβέρνηση, η οποία αποφασίζει να στείλει το πυρηνικό υποβρύχιο «Αλαμπάμα» στην περιοχή, για να επέμβει, εάν χρειαστεί, με πυρηνικά όπλα. Οταν το υποβρύχιο δέχεται επίθεση, ο πλοίαρχος Ράμσεϊ έρχεται σε ρήξη με τον αξιωματικό Χάντερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή