Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Billions», πέμπτος κύκλος

Πρεμιέρα απόψε για τον πέμπτο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Billions», στην Cosmote TV (23.00 Cosmote Series HD), αμέσως μετά την προβολή της στις ΗΠΑ. Οι βραβευμένοι με Emmy και Χρυσή Σφαίρα Πολ Τζιαμάτι και Ντέιμιαν Λιούις επιστρέφουν, αντίστοιχα, στους ρόλους του αμείλικτου εισαγγελέα και του αδίστακτου δισεκατομμυριούχου «βασιλιά» των αμερικανικών hedge funds, για να αναζωπυρώσουν το σχέδιο αλληλοεξόντωσής τους, που βρισκόταν σε ύφεση λόγω της μεταξύ τους αναγκαστικής συμμαχίας.

Η εκδίκηση του Πάρκερ

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Τζένιφερ Λόπεζ σε ακόμη μία περιπέτεια δράσης. Η ταινία «Parker», του Τέιλορ Χάκφορντ, μεταδίδεται απόψε από τον Alpha. Ο Πάρκερ, ένας διαβόητος κακοποιός με ιδιαίτερο κώδικα τιμής, πέφτει θύμα της ίδιας της συμμορίας του κατά την τελευταία τους ληστεία σε τράπεζα. Αφού καταφέρνει να παραμείνει ζωντανός, η εκδίκηση γίνεται πλέον μονόδρομος. Σύντομα, ο Πάρκερ θα ακολουθήσει –μεταμφιεσμένος– τους πρώην συνεργάτες του στην επόμενη επιχείρησή τους, στο Παλμ Μπιτς.

Το «Τραγούδι» επιστρέφει

Η ιστορική μουσική εκπομπή «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι», με τον Διονύση Σαββόπουλο, επιστρέφει στην ΕΡΤ, έστω και σε επανάληψη (23.00, ΕΡΤ2). Η εκπομπή προβαλλόταν από τις 11 Οκτωβρίου 1986 έως το καλοκαίρι του 1987 και επιχειρούσε να «παντρέψει» την ελληνικότητα, το λαϊκό στοιχείο και τη μοντέρνα ροκ αισθητική. Βασικοί συνεργάτες, ο Γ. Κοντογιάννης, ο Σ. Κακίσης, η Αντ. Καλογεροπούλου και ο Στ. Φασουλής. Στο πρώτο επεισόδιο παρουσιάζονται συνεντεύξεις με τους Γρ. Μπιθικώτση, Μ. Θεοδωράκη και Μ. Ρασούλη.

«Ταίρι» σε επανάληψη

Σε επανάληψη θα μεταδίδεται από απόψε η κωμική-αισθηματική σειρά «Είσαι το ταίρι μου», στο Mega (20.50). Στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, η Στέλλα ερωτεύεται, χωρίς να τολμά να το αποκαλύψει, τον Νίκο, έναν ψηλό και ωραίο Ελληνα που βρίσκεται στη χώρα για δουλειές. Ανάμεσα στις πελάτισσες της Στέλλας είναι και η Βίκυ, μανεκέν από την Ελλάδα, που προσπαθεί να κάνει διεθνή καριέρα. Πρωταγωνιστούν οι Κ. Λέχου, Αλ. Συσσοβίτης, Β. Σταυροπούλου, Β. Χαραλαμπόπουλος, Αρης Σερβετάλης, Αλ. Γεωργούλης κ.ά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή