Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφημερίδα κατά Μπους

«Σοκ και δέος» απόψε στον Alpha (22.00), με την υπογραφή του Ρομπ Ράινερ. Μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος Μπους αποφασίζει να εισβάλει στο Ιράκ για να απομακρύνει τον Σαντάμ Χουσεΐν από την εξουσία, με την κατηγορία ότι κατέχει όπλα μαζικής καταστροφής, έχοντας τη στήριξη των μεγαλύτερων αμερικανικών ΜΜΕ. Η ταινία ακολουθεί τη δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας «Knight Rider DC Bureau», που αμφισβήτησε από την αρχή τα κίνητρα του πολέμου. Με τους Γ. Χάρελσον, Τζ. Μάρσντεν, Ρ. Ράινερ.

Το ορμητήριο του Χίτλερ

Επιστροφή στα χρόνια πριν από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, με το ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2016) «Μυστικά ίχνη: το όρος του Χίτλερ», που μεταδίδει απόψε το Viasat History (17.50, Cosmote TV, Nova). Το 1923, ο Αδόλφος Χίτλερ ανακαλύπτει το όρος Ομπερζάλτσμπεργκ, στη Βαυαρία, και το μετατρέπει σε σπίτι, το περίφημο «Μπέργκοφ», και καταφύγιό του, τη διαβόητη «Αετοφωλιά». Σε απόσταση ασφαλείας, 700 χλμ. από το Βερολίνο, από το σημείο αυτό, μαζί με ανώτερους αξιωματικούς, προετοιμάζει το σχέδιο επικυριαρχίας των ναζί.

Οι επίλεκτοι του FBI

Επίλογος απόψε για τη δημοφιλέστερη σειρά του αμερικανικού δικτύου CBS κατά την τρέχουσα σεζόν, «FBI: Most wanted». Σε αυτό το, τελευταίο, επεισόδιο του πρώτου κύκλου (23.00 Cosmote Series HD), η επίλεκτη ομάδα πρακτόρων του FBI έρχεται αντιμέτωπη με ακόμη έναν καταζητούμενο. Η σειρά φέρει την υπογραφή του βραβευμένου δημιουργού μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών («Νόμος και Τάξη», «Chicago med», «FBI») Ντικ Γουλφ. Πρωταγωνιστούν οι Τζούλιαν Μακ Μάχον, Κέλαν Λουτζ, Ρόξι Στέρνμπεργκ κ.ά.

Από τη «Ρίτα» στον «Χάρι»

Το ντοκιμαντέρ του BBC «Συνομιλίες: Τζούλι Γουόλτερς και Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ» μεταδίδεται απόψε από την ΕΡΤ (01.00, ΕΡΤ2). Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της Βρετανίας. Η Τ. Γουόλτερς έκανε το ντεμπούτο της στην πολυβραβευμένη ταινία «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» («Educating Rita»). Η επιτυχημένη κινηματογραφική της καριέρα εδραιώθηκε με το μιούζικαλ «Mamma mia!», με τη δραματική κομεντί «Τα κορίτσια του ημερολογίου» («Calendar girls») αλλά και με τον ρόλο της στις ταινίες «Χάρι Πότερ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή