Ερχεται η Μεγάλη Αικατερίνη

Ερχεται η Μεγάλη Αικατερίνη

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρεμιέρα (16/5) της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς «The Great», για τη Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας, ανακοίνωσε η Cosmote TV. Τη μυθοπλαστική βιογραφία της περίφημης αυτοκράτειρας, την οποία υποδύεται η Ελ Φάνινγκ, ανέλαβε να συνθέσει ο εξαιρετικός σεναριογράφος της «Ευνοούμενης», Τόνι Μακναμάρα, δίνοντας τη δική του εκδοχή όσον αφορά τη σπουδαία αυτή προσωπικότητα.

Στο πλευρό της Φάνινγκ εμφανίζονται επίσης ο Νίκολας Χουλτ, ως αυτοκράτορας Πέτρος, και η Φίμπι Φοξ. Η σειρά των συνολικά δέκα επεισοδίων παρουσιάζεται μία μέρα μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της, στις 10 μ.μ.

Οι μετρ του γέλιου στο ΦΚΘ

Ενα απολαυστικό ζωντανό masterclass πάνω στην τέχνη του γέλιου υπόσχονται να προσφέρουν ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Θάνος Τοκάκης το προσεχές Σάββατο (9/5), στο πλαίσιο των διαδικτυακών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Ερχεται η Μεγάλη Αικατερίνη-1

Ο Θάνος Τοκάκης παραδίδει ένα masterclass πάνω στην τέχνη του γέλιου, στο πλαίσιο των διαδικτυακών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Οι δύο καταξιωμένοι Ελληνες ηθοποιοί έρχονται να μας θυμίσουν τι μας προκαλεί γέλιο, πώς λειτουργεί η κωμωδία στο σινεμά και ποια είναι τα μυστικά της. Επιπλέον θα απαντήσουν και στις ερωτήσεις του κοινού. Ραντεβού στις 8 μ.μ., στο κανάλι του Φεστιβάλ στο Youtube.

Η Βενετία θέλει να ξέρει

Διερεύνηση προθέσεων φαίνεται πως κάνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, με τους διοργανωτές του να απευθύνουν επιστολή σε ένα ευρύ φάσμα στελεχών και μελών της βιομηχανίας, ζητώντας τους απόψεις και προτάσεις σχετικά με τη φετινή εκδοχή της Μόστρα, η οποία προγραμματίζεται να διεξαχθεί κανονικά 2-12 Σεπτεμβρίου.

Ερχεται η Μεγάλη Αικατερίνη-2

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, Αλμπέρτο Μπαρμπέρα.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Αλμπέρτο Μπαρμπέρα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι αδύνατο να σχεδιάσουμε ένα φεστιβάλ χωρίς να γνωρίζουμε αν προτίθεστε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνουμε μια νέα αρχή και να κρατήσουμε το σινεμά ζωντανό σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή