Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σεισμός στην Καλιφόρνια

Η ταινία «San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα», του Μπραντ Πέιτον, μεταδίδεται απόψε από το Star (21.00). Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 Ρίχτερ που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγός του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Αντζελες στο Σαν Φρανσίσκο για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Παίζουν οι Ντουάιτ Τζόνσον, Αλεξάντρα Νταντάριο, Κάρλα Γκουτζίνο, Κόλτον Χέινς και Πολ Τζιαμάτι.

«Blindspot», κύκλος 5ος

Πρεμιέρα απόψε για τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο της σειράς «Blindspot» στη Nova (22.00, Novacinema 4 HD). H σειρά επικεντρώνεται σε μια μυστηριώδη γυναίκα, την Τζέιν, η οποία βρέθηκε από το FBI γυμνή και με το σώμα της γεμάτο τατουάζ –τα οποία θα τη βοηθήσουν να ξαναβρεί τη μνήμη της– μέσα σε μια ταξιδιωτική τσάντα, στην Times Square. Στην πέμπτη σεζόν, η Τζέιν και τα επιζήσαντα μέλη της ομάδας του FBI ενδέχεται να αντιμετωπίζουν τις παρενέργειες της θανατηφόρας έκρηξης στο φινάλε του τέταρτου κύκλου.

Ολα για τον Β΄ Παγκόσμιο

Ολοήμερο θα είναι το σημερινό αφιέρωμα του National Geographic (Cosmote TV, Nova) με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, λοιπόν, θα μεταδοθούν, μεταξύ άλλων, τα ντοκιμαντέρ «Η τελευταία χρονιά του Χίτλερ», «Επιχείρηση: Απόβαση στη Γαλλία», «Αποκάλυψη: Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος», «Στα άδυτα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου», «Αποκάλυψη: Η άνοδος του Χίτλερ» και η πρεμιέρα (21.40) του «Β΄ Π.Π.: Ηρωες των αιθέρων».

Ο Ιστγουντ και τα μπλουζ

Στο ντοκιμαντέρ «The blues: Piano blues», ο σκηνοθέτης (και πιανίστας) Κλιντ Ιστγουντ ξεδιπλώνει το πάθος του για τα πιάνο μπλουζ, αξιοποιώντας έναν θησαυρό από σπάνια ιστορικά βίντεο με τους βιρτουόζους του είδους, καθώς και αποσπάσματα από συνεντεύξεις θρύλων, όπως οι Πάιντοπ Πέρκινς, Τζέι Μακ Σαν, Ντέιβ Μπρούμπεκ και Μάρσια Μπολ. Η σειρά «The blues», παραγωγής του Μάρτιν Σκορσέζε, μεταδίδεται από την ΕΡΤ2 (01.00). Το αποψινό επεισόδιο είναι σε σκηνοθεσία και σενάριο του Κλιντ Ιστγουντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή