Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νταϊάνα και δρ Καν

Το βιογραφικό δράμα «Diana» (2013), σε σκηνοθεσία Oλιβερ Χιρσμπίγκελ, μεταδίδει απόψε ο Alpha (22.00.) Μετά τον χωρισμό της από τον πρίγκιπα Κάρολο, η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα συναντήσει τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο ενός καρδιοχειρουργού, του Πακιστανού δρα Χάσνατ Καν. Η ταινία αποτυπώνει τα δύο τελευταία χρόνια από τη φορτισμένη ζωή της διάσημης Βρετανίδας πριγκίπισσας με το τραγικό τέλος. Με τους Ναόμι Γουότς, Νέιβιν Αντριους, Κας Ανβάρ, Τζουλιέτ Στίβενσον, Τζέραλντιν Τζέιμς.

Ταξίδι στην Καραϊβική

Στη μαγευτική Καραϊβική ξεναγούν αυτό το απόγευμα τους τηλεθεατές o Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, στην εκπομπή «Happy traveller» (17.40, ΣΚΑΪ). Οι δυο τους επισκέφθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο το Πουέρτο Ρίκο και την πρωτεύουσά του, Σαν Χουάν, όπου έκαναν βόλτα στη γραφική παλιά πόλη και στη συνέχεια έβαλαν πλώρη για τις εξωτικές Μπαχάμες. Εκεί, πέρασαν μια ολόκληρη ημέρα στο παραδεισένιο νησί Κόκο Κέι, με τις χρυσαφένιες παραλίες, και διασκέδασαν στις τεράστιες νεροτσουλήθρες.

Δραματική κομεντί

Πρεμιέρα απόψε στην Cosmote TV του τέταρτου κύκλου της υποψήφιας για Χρυσή Σφαίρα και Emmy τηλεοπτικής σειράς «Better things» (21.00, Cosmote series HD). Στη δραματική κομεντί, η Σαμ Φοξ (Πάμελα Αντλον) προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στη λάμψη και στις επιταγές μιας καριέρας στο Χόλιγουντ από τη μία και στην απαιτητική καθημερινότητα μιας ανύπαντρης μητέρας, η οποία έχει να μεγαλώσει τρεις κόρες, από την άλλη. Μακρινό ζητούμενο, λίγος ελεύθερος χρόνος αφιερωμένος στον εαυτό της.

Μνήμες Αντίστασης

«Το τελευταίο σημείωμα», η ταινία του Παντελή Βούλγαρη σε σενάριο της Ιωάννας Καρυστιάνη, μεταδίδεται απόψε από την ΕΡΤ2. Ο Βούλγαρης καταπιάνεται με μία από τις πιο δραματικές σελίδες της πρόσφατης ελληνικής ιστορίας, την εκτέλεση από τους Γερμανούς κατακτητές 200 αγωνιστών, την 1η Μαΐου 1944, στο σκοπευτήριο της Καισαριανής, ως αντίποινα για τη δράση της ελληνικής Αντίστασης. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, ο 34χρονος Ναπολέων Σουκατζίδης, Κρητικός μικρασιατικής καταγωγής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή