Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποστολή στο Μεξικό

Με νέο κύκλο επεισοδίων συνεχίζεται η σειρά «SWAT» στον ΣΚΑΪ (Δευτ. – Παρ., 23.30). Ο Ντάνιελ Χάρελσον, πρώην πεζοναύτης από το Λος Αντζελες και αρχηγός της σκληροτράχηλης ομάδας SWAT, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κυνηγούν το έγκλημα και αυτούς που το υπηρετούν. Στο αποψινό επεισόδιο, η Τζέσικα και ο Κρις αναλαμβάνουν μια μυστική αποστολή στο Μεξικό, χωρίς ενισχύσεις, για να διασώσουν έναν ομοσπονδιακό πράκτορα που έχει πέσει θύμα απαγωγής από συμμορία εμπόρων ναρκωτικών. Με τους Σεμάρ Μουρ, Λίνα Εσκο κ.ά.

Ρομαντική κομεντί

Υποψήφια για δύο Χρυσές Σφαίρες, στις κατηγορίες καλύτερης ταινίας και καλύτερου σεναρίου, η ρομαντική κομεντί του Ρίτσαρντ Κέρτις «Αγάπη είναι» μεταδίδεται απόψε από το Star (23.45). Πώς μπορεί μια γυναίκα να επηρεάσει τις διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και ΗΠΑ; Ποια υπόσχεση πρέπει να δώσει ένας ξεπεσμένος τραγουδιστής προκειμένου να πετύχει το χριστουγεννιάτικο Νο 1 στα charts; Με τους Χιου Γκραντ, Λίαμ Νίσον, Κόλιν Φερθ, Σιένα Γκίλορι, Εμα Τόμσον, Κίρα Νάιτλι, Αλαν Ρίκμαν, Μπίλι Μπομπ Θόρντον.

Βραβευμένη «Τζάκι»

Το βιογραφικό δράμα του Πάμπλο Λαραΐν «Jackie», με τη Νάταλι Πόρτμαν, προβάλλει απόψε η ΕΡΤ1 (21.30). Στις 22 Νοεμβρίου 1963, ο πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι δολοφονείται στο Ντάλας. Η σύζυγός του, Τζάκι, συνειδητοποιεί ότι οι τρεις επόμενες ημέρες θα καθορίσουν το πώς θα καταχωρισθούν στην Ιστορία η κληρονομιά του και ο δικός της ρόλος. Η ταινία κέρδισε το βραβείο καλύτερου σεναρίου στο 73ο Φεστιβάλ Βενετίας και τρεις υποψηφιότητες για Οσκαρ. Η Πόρτμαν ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Α΄ γυναικείου ρόλου σε δράμα.

Σύγχρονο γουέστερν

Μια δραματική περιπέτεια ενταγμένη στην κατηγορία του σύγχρονου γουέστερν θα μεταδώσει απόψε ο Alpha (22.00). Η ταινία «Πάση θυσία», σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Μακ Κένζι, ήταν υποψήφια για τέσσερα Οσκαρ και κατατάσσεται ανάμεσα στις δέκα καλύτερες του 2016. Eνας πατέρας και ο πρώην κατάδικος αδελφός του επιχειρούν μια σειρά ληστειών τραπεζών για να διασώσουν τη χρεωμένη οικογενειακή τους φάρμα. Στα ίχνη τους βρίσκονται ένας βετεράνος σερίφης και ο Ινδιάνος βοηθός του. Με τους Κρις Πάιν, Τζεφ Μπρίτζες, Μπεν Φόστερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή