Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρομαντική κομεντί

«Η Μάγκι έχει σχέδιο»… και το παρουσιάζει απόψε στην ΕΡΤ1 (21.30). Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί παραγωγής 2015, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Ρεμπέκα Μίλερ. Η Μάγκι (Γκρέτα Γκέργουιγκ), πεπεισμένη πλέον πως δεν μπορεί να στεριώσει σε σχέση, αποφασίζει να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο. Στη ζωή της, όμως, εμφανίζεται ένας καθηγητής Ανθρωπολογίας, ο Τζον (Ιθαν Χοκ), ο οποίος πολύ σύντομα θα εγκαταλείψει τη σύζυγό του Τζορτζέτ (Τζουλιάν Μουρ) και τα παιδιά τους για χάρη του έρωτά τους.

Καράτε και χιούμορ

Η κωμική περιπέτεια «Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβ 3», του Μπρετ Ράτνερ, μεταδίδεται απόψε από τον Alpha (22.00). Το απολαυστικό δίδυμο του ντετέκτιβ Τζέιμς Κάρτερ και του Κινέζου επιθεωρητή Λι επιστρέφει στη δράση με αλλεπάλληλα χτυπήματα καράτε αλλά και μεγάλες δόσεις χιούμορ. Η αποστολή που αναλαμβάνουν αυτή τη φορά τούς φέρνει στο Παρίσι. Στόχος τους είναι η «Τριάδα», ένα επικίνδυνο παρακλάδι της κινεζικής μαφίας, το οποίο και καλούνται να διαλύσουν. Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Κρις Τάκερ, Μαξ φον Σίντοφ.

Μια ζωή υπό προστασία

Ταινία δράσης απόψε στο Open (21.00). Στο «Abduction», σε σκηνοθεσία του Τζον Σίνγκλετον, ο δεκαεπτάχρονος Νέιθαν Χάρπερ ανακαλύπτει τη φωτογραφία ενός μωρού που είχε χαθεί το 1994, το οποίο μοιάζει ανατριχιαστικά στον ίδιο. Με τη βοήθεια της φίλης του Κάρεν, ο Νέιθαν ξεκινάει την αναζήτηση της πραγματικής του ταυτότητας, για να ανακαλύψει πως για ολόκληρη τη ζωή του βρισκόταν –και εξακολουθεί να βρίσκεται– σε ένα μυστικό πρόγραμμα προστασίας. Πρωταγωνιστούν: Τέιλορ Λότνερ, Αλφρεντ Μολίνα, Λίλι Κόλινς.

Τα μυστικά των ζώων

Πρεμιέρα απόψε για το ντοκιμαντέρ «Συναντήσεις με μεγαλειώδη ζώα», στο Viasat Nature (21.00, Cosmote TV). Ερασιτέχνες και επαγγελματίες κινηματογραφιστές επισκέπτονται δάση και παρακολουθούν άγρια ζώα από κοντά, όμως η φύση πού και πού ρίχνει στο παιχνίδι έναν κρυμμένο μπαλαντέρ – και αυτές τις στιγμές συλλαμβάνει ο φακός της κάμερας. Mια μεγαλειώδης περιπέτεια ανακαλύψεων, με απίστευτες σκηνές, που απεικονίζουν πρωτοφανείς συμπεριφορές ζώων, σε συνδυασμό με συγκινητικές περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή