Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σουρεαλιστική πτήση

Η σουρεαλιστική κωμωδία «Δεν κρατιέμαι», με τους Αντόνιο Μπαντέρας, Πενέλοπε Κρουζ, Παθ Βέγκα και Χαβιέ Καμάρα Κάρλος Αρέτσες, μεταδίδεται απόψε από το Nova Cinema2 HD (22.00). Ενα τεχνικό πρόβλημα κάνει άνω-κάτω μια υπερατλαντική πτήση. Ενώ οι επιβάτες κοιμούνται στην οικονομική θέση ναρκωμένοι από το προσωπικό, τα πράγματα στην business class βρίσκονται εκτός ελέγχου. Δύο πιλότοι και οι λιγοστοί επιβάτες προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ οι φροντιστές χορεύουν το «I’m so excited».

Παιδί από λάθος δωρητή

Μία σύγχρονη ρομαντική ταινία με θέμα τις ερωτικές σχέσεις το «The switch» του Τζος Γκόρντον, με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Ανιστον, μεταδίδεται απόψε από τον Alpha (22.00). Η Κάσι, μια έξυπνη και γοητευτική γυναίκα, αποφασίζει να αποκτήσει μόνη της παιδί, παρά τις αντιρρήσεις του καλύτερου φίλου της. Θα χρειαστεί όμως και τη μικρή βοήθεια ενός γοητευτικού δωρητή σπέρματος. Εξαιτίας μιας αλλαγής της τελευταίας στιγμής, ο δότης είναι άλλο πρόσωπο – κάτι που αποκαλύπτεται επτά χρόνια αργότερα.

Στα ίχνη των απαγωγέων

Ο Ντάνιελ Χάρελσον, πρώην πεζοναύτης από το Λος Αντζελες και αρχηγός της σκληροτράχηλης ομάδας S.W.A.T., μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας κυνηγούν το έγκλημα και αυτούς που το υπηρετούν. Στο αποψινό επεισόδιο (23.20, ΣΚΑΪ), η S.W.A.T. αναλαμβάνει να εξιχνιάσει μια υπόθεση απαγωγής. Σταδιακά αποκαλύπτεται η δράση των μελών μιας εγκληματικής συμμορίας που, παριστάνοντας ότι εργάζονται στη Δίωξη Λαθρομετανάστευσης, απάγουν αλλοδαπούς υπαλλήλους από τα σπίτια πλούσιων κατοίκων του Λος Αντζελες.

Πραξικόπημα για γέλια

Σε πρώτη προβολή απόψε στην Cosmote TV η ταινία «Το πραξικόπημα» (21.00, Cosmote Cinema1 HD), σε σκηνοθεσία Μαχμούτ Φαζίλ Κοσκούν. Στην Τουρκία του 1963, μια ομάδα δυσαρεστημένων στρατιωτικών σχεδιάζει πραξικόπημα για να ανατρέψει την κυβέρνηση, επιχειρώντας να καταλάβει τον ραδιοφωνικό σταθμό της Κωνσταντινούπολης και να εξαγγείλει διάγγελμα. H βραβευμένη στο Φεστιβάλ Βενετίας ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, τα οποία και περιγράφει με σουρεαλιστικό τρόπο και μαύρο χιούμορ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή